Nijntje De Musical (2+)Terug naar het overzicht

woensdag 25 oktober
Naar de verhalen van Dick Bruna. Te zien bij Parktheater!
Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit wereldberoemde konijntje. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen.

In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Deze sprankelende muzikale voorstelling is voor de kleintjes een prachtige eerste kennismaking met theater, waarin de bekendste nijntje-nummers voorbijkomen, zoals 'konijnen 3', 'nijn is jarig' en 'nijntje, een lief klein konijntje'. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes en een feest van herkenning voor de papa's, mama's, opa's en oma's.

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Klik op de roze button voor meer informatie.


TIP: Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Parktheater

Theaterpad 1
5616 EN Eindhoven
Openingstijden Wo 25 okt 15:00 uur
Zo 18 feb 13:30 uur
Zo 18 feb 15:30 uur
Prijs €20 euro Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De logeer adressen van Sinterklaas!

De logeer adressen van Sinterklaas!

In de hele regio gaat Sinterklaas natuurlijk ook ergens slapen. Daar kun je heel veel leuke activiteiten doen. Wil je weten waar je een bezoekje kunt brengen?

Lees hier dan verder!