Herfstvakantie tipTerug naar het overzicht

zondag 17 oktober
Reserveer je ticket voor de herfstvakantie! Want er is val alles te doen in het Philips Museum.
Voor de kleinsten (4+) ligt er een Lampjes Speurtocht klaar. Met een uv-lampje gaan ze op zoek naar geheime tekens in het museum. Het hele gezin (8+) kan ook het iPad-spel Mission Eureka spelen. Waar je kennis over allerlei bekende uitvindingen getest wordt.

Mission Eureka is een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar over meer dan 130 jaar Philips uitvindingen. Je speelt Mission Eureka met je vrienden, ouders of opa en oma in een team van 2, 3 of 4 personen. Je krijgt acht verschillende challenges die je samen oplost. Samen kom je erachter hoe bijvoorbeeld led-licht werkt of wat röntgen doet.

Lampjes Speurtocht Samen met hun ouders lopen kinderen vanaf 4 jaar door het museum met een lampje, opdrachtvel en tekenvel. Op verschillende plekken in het museum zijn er verborgen tekens verstopt die je alleen kunt zien met het lampje van de speurtocht. Kun jij het geheime teken vinden in de donkere ruimte? Weet jij wat er in de buik van de krokodil zit? Vind jij de geheime aanwijzing in de oude huiskamer? Na afloop krijg je een cadeautje uit de grabbelton.

Kijk voor meer info op de site. Klik hiervoor op de roze button.

Philips Museum

Emmasingel 31
5611 AZ Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uitjes van Nederland

De leukste uitjes van Nederland

In vogelvlucht over Nederland vliegen, oog in oog staan met dino's of lasergamen in een Battle-zone. Tijd voor actie deze (herfst)vakantie! Wij hebben 24 actieve, culturele uitjes voor je verzameld.

Veel plezier