Peppa Pig Live 2+Terug naar het overzicht

woensdag 27 oktober
Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen!
Nu in Theater de Schalm Veldhoven Peppa Pig Live!
Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in deze spetterende, nieuwe familievoorstelling.

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Ook zo enthousiast geworden? Klik op de roze button.

Theater de Schalm

Meiveld 3
5501 KA Veldhoven
Openingstijden 16:00 Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Een heerlijke tijd om samen leuke dingen te ondernemen en herinneringen te maken. Dat is maar goed ook, want er worden veel toffe activiteiten georganiseerd.
Lees je mee!

Naar de tips