CharlieTerug naar het overzicht

donderdag 29 december
Familiemusical Charlie and the Chocolate Factory is een magische voorstelling voor de hele familie!
Reserveer je ticket: Kids t/m 12 jaar gratis! Sprankelend, ontroerend en grappig dat is Charlie and the Chocolate Factory.

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Charlie and the Chocolate Factory vertelt het bekende verhaal over Charlie die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka.

Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn. Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.

Kom jij ook een kijkje nemen bij Charlie en Willy Wonka op zaterdag 14 of zondag 15 januari? Klik op de roze button voor meer informatie.

De Maaspoort maakt als eerste theater in Nederland tickets voor kinderen tot en met 12 jaar gratis.

De Maaspoort Theater en Events Venlo

Oude Markt 30
5911 HH Venlo
Openingstijden Za 14 jan 2023 14:30 en 19:30 uur
Zo 15 jan 2023 14:30 uur
Prijs Vanaf €39,50 euro Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste Sinterklaastips!

De leukste Sinterklaastips!

Ontmoet Sinterklaas, dans met de Pieten of zet je schoen. Bekijk in onze agenda alle Sinterklaasactiviteiten, voorstellingen en meer!

Veel plezier.

Naar de Uitagenda!