De PrairieTerug naar het overzicht

woensdag 17 augustus
Deze zomer t/m 26 augustus volop vermaak voor jong & oud op pop-up stadsterras de Prairie in Eindhoven
Op de Prairie speel je de hele dag buiten tussen de hooibalen en boerderijdieren

Op de Prairie zijn verschillende activiteiten voor jong en oud te doen. Terwijl de kids aan het spelen of knuffelen met de biggen zijn, kun jij lekker neerploffen op het terras. Onder de zwoele zomerzon of schaduwtent genieten van een kop (ijs)koffie of verfrissend drankje en natuurlijk heerlijke biologische & lokale gerechten. Met een uitgebreid vegan assortiment. Zeer geschikt voor kinderen (zoals de banana-pancakes met vers fruit en boerderie-ijs!)

Prairie programma
Groot en klein kunnen dagelijks terecht in de speeltuin met trampoline, hooibalen, schommel, huifkar, touwtrekken, sjoelen en nog heel veel meer oer-Hollandse (en met warm weer natuurlijk ook water) spellen. Daarnaast is er een afwisselend weekprogramma, met gratis entree, met uitzondering van ticket-events.

Elke woensdagmiddag spelen kinderen (van 3 tot 11) onder begeleiding met FantaMagie. Jullie gaan samen lekker spelen, bouwen en sjouwen met alledaagse materialen zoals autobanden, kratten, buizen, doeken en nog veel meer (rest)materialen die worden (her)gebruikt en /of anders weggegooid zouden worden.

Op 7 en 21 augustus staat yoga voor groot én klein op het programma van 10.00 tot 11.00 uur. Een fijne en voor iedereen toegankelijke Easy Flow les met Nicole van BY VEDA of Suzan van Hela Hola Yoga (voor kids van 4-12 jaar). Tijdens deze kids yogales gaan we lekker ontspannen en doen we yogahoudingen, maar is er ook ruimte voor dans, ademspelletjes, visualisaties of een massage.

De Prairie is eigenlijk voor iedereen die vakantie heeft of een reisje naar de Prairie verdient en vermaak in eigen stad of land wil! Kom te paard, per huifkar of gewoon op de fiets.

Klik voor meer info op de roze button. Zo ga je naar hun site.

De Prairie

Hugo van der Goeslaan 2-03
5613 LG Eindhoven
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!