Jumpsquare EindhovenTerug naar het overzicht

zondag 21 augustus
Kies nu voor één van de fijne Summer Deals bij dit gave trampolinepark!
Wil je een te gek uitje met je kids doen? Bij Jumpsquare gaan kinderen de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en gaan ze los in de Jump Arena. En wie zet de snelste tijd neer op de Ninja Course?

Summer Deals

Deze zomer heeft Jumpsquare vette Summer Deals! Die kun je goed gebruiken op een regenachtige zomerdag deze vakantie. Je kunt kiezen uit:
* Deal 1: 90 min jumpen + Slushy Jack’s, chips, jumpbandje en -sokken. Voor €19,99.
* Deal 2: 5x30 min gratis jumpen (5x Jumpticket 90 min voor de prijs van 60 min)
* Deal 3: Summer edition goodiebag als je een abonnement afsluit voor 4 september.

Mini-jump voor de allerkleinsten

Kan jouw kind niet wachten tot ‘ie 7 wordt en mag jumpen? Goed nieuws: tijdens de speciale Mini Jump uren is de héle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kinderen van 1,5 t/m 6 jaar. Zo kunnen ook zij – op een superleuke en veilige manier – leren springen, rollen en vallen. En heel handig: broers of zussen die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig meespringen voor het Mini Jump-tarief tijdens de Mini Jump-uren.

Happy Hours

Houden jouw kinderen wel van een feestje? Kom dan op vrijdag- of zaterdagavond tijdens de Happy Hours naar Jumpsquare. Dan gaat de muziek harder en gaan de discolichten aan! Kinderen jumpen en dansen deze avond op de vetste beats. Natuurlijk is er ook tijd om tussen het jumpen door even wat te drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

HiT iT!

Jumpsquare Eindhoven is het 1e park in Nederland met een HiT iT! Arena. De kinderen klimmen, kruipen en springen binnen 20 min door alle HiT iT! attracties om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Wie lukt het om de high score te verbeteren?

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Bij Jumpsquare vind je super gave feestjes voor kinderen! Bekijk ze in onze categorie Kinderfeestjes. Of wil je kind goed leren jumpen? Bekijk dan ook eens de lessen van JumpScool.

Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie in voor een lekkere actieve dag!

Jumpsquare Eindhoven

Fakkellaan 6
5624 EA Eindhoven
Openingstijden Mini-jump: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag - verschillende tijden
Overige tijden: zie website
Prijs Vanaf €9,99 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

De scholen zijn weer begonnen en de gezellige kinderfeestjes komen er ook weer aan. Wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle kinderfeestjes!