December bij LandalTerug naar het overzicht

maandag 9 december - donderdag 12 december

Landal Het Vennenbos

Schouwberg 7
5527 JH Hapert
Kom je ook de maand december naar Landal Het Vennenbos in Hapert. Er is van alles te doen.
MAANDAG 9 DECEMBER 2019 BOLLO KINDERDISCO Kom om 11.00 uur lekker dansen & swingen met Bollo op het Plein van Landal Het Vennenbos. PUK OF PELLE EN BOLLO KINDERDISCO Kom om 16.00 uur lekker dansen & swingen met Puk of Pelle en Bollo op het Plein van Landal Het Vennenbos.

DINSDAG 10 DECEMBER 2019 PEUTERDANS Vandaag om 11.00 uur kun je gezellig meedansen tijdens de Peuterdans op het Plein van Landal Het Vennenbos. Toegang is gratis. BOLLO THEATERSHOW Vandaag om 16.00 uur beleeft Bollo een spannend avontuur op het Plein van Landal Het Vennenbos. Na afloop kun je met Bollo nog op de foto. Toegang is gratis.

WOENSDAG 11 DECEMBER 2019 PEUTERDANS Vandaag om 11.00 uur kun je gezellig meedansen tijdens de Peuterdans op het Plein van Landal Het Vennenbos. Toegang is gratis. PUK & PELLE THEATERSHOW MET BOLLO Om 14.00 uur vindt er een fantastische Puk & Pelle show plaats op het Plein van Landal Het Vennenbos. Na afloop van de show kun je met Puk & Pelle op de foto. De toegang is gratis. PUK & PELLE en BOLLO KINDERDISCO Kom om 16.00 uur lekker dansen & swingen met Puk & Pelle en Bollo op het Plein van Landal Het Vennenbos.

DONDERDAG 12 DECEMBER 2019 PEUTERDANS Vandaag om 11.00 uur kun je gezellig meedansen tijdens de Peuterdans op het Plein van Landal Het Vennenbos. Toegang is gratis. BOLLO VOORLEESTIJD Bollo komt om 16.00 uur naar het Plein van Landal Het Vennenbos om uit het grote voorleesboek een verhaaltje voor te lezen. De toegang is gratis. SERGE & COCO KINDERSHOW Om 19.00 uur komt Coco het pratende aapje langs op het Plein van Landal Het Vennenbos dit belooft weer veel hilariteit. De toegang is gratis

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs