icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Motion Summer HolidayTerug naar het overzicht

vrijdag 3 september
Summer Holiday editie. Een digitaal lichtspektakel in zomerse sferen.
Na de succesvolle heropening van de digitale kunstbeleving op 5 juni jl. komt Motion Imagination Experience nu met de Summer Holiday editie. Vanaf zaterdag 10 juli tot en met 5 september kan men deze zomerse editie van Motion bewonderen in de binnenstad van Eindhoven.

Verzamel ervaringen
Motion is een indrukwekkend belevingsspektakel voor jong en oud. Een ruimte van meer dan 1200 m2 met imposante installaties en surrealistische projectiebeelden. Elk van hen representeert een wereld waarin een uniek thema tot leven gewekt wordt. Denk aan een caleidoscoop met speciale effecten. Interactieve beeldkunsten, digitale kunstinstallaties en enorme vloerprojectes. Motion verwondert en laat de bezoeker een explosie van emoties, inspiratie en verbeelding ervaren.

Summer Holiday
Om helemaal in zomerse sferen te komen tijdens de vakantie zal Motion tot en met 5 september zijn omgetoverd tot een zomers paradijs. Zo krijgen diverse lichtinstallaties een speciale zomer metamorfose en zijn er extra dingetjes te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve vloer die wordt omgetoverd tot een strand, is onze bar volledig in Summer Club stijl en worden er gratis zonnebrillen uitgedeeld bij het draaien aan een rad!

Meer informatie
Motion is gevestigd op de tweede etage van de Piazza in de binnenstad van Eindhoven. Reguliere openingstijden en tickets zijn te vinden via de website. Klik hiervoor op de roze button.
Tijdens de zomervakantie van 10 juli tot en met 5 september is Motion dagelijks geopend van 10.00u tot 20.00u. Op de maandagen openen we vanaf 12.00u.

Motion Experience

Piazza 62 2de
5611 AE Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom dichter bij de  dieren!

Kom dichter bij de dieren!

Kom je deze zomervakantie naar Dierenrijk? Ontdek de grote neushoorns, vrolijke kriebelvisjes, trotse tijgers, blije apen en pinguïns of slinger je weg door de speeltuin. Bekroond tot ANWB Leukste uitje van Noord-Brabant.

Ontmoet al jullie favoriete dieren