• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

MotionexperienceTerug naar het overzicht

zaterdag 7 september
Motion presents Magical Garden
Deze zomer iets unieks beleven? Bezoek dan met de kids Motion’s Magical Garden. Een immersive experience in het thema van een wonderlijke vlindertuin. Laat je onderdompelen in een andere wereld en ben zelf onderdeel van het kunstwerk. Leuk voor jong en oud.

In ons drukke bestaan is er soms weinig ruimte voor fantasie. Het kan een uitdaging zijn om even uit de realiteit te stappen en magie te ervaren. Met deze gedachte bedacht Motion Experience dan ook haar thema voor deze zomer: Magical Garden.

Wat als je in een wonderlijke tuin kon ronddwalen? Een plek ver van de werkelijkheid, maar een fijne plek om te zijn.

Magical Garden geeft een ervaring van zien, horen en voelen. Bezoekers stappen binnen in een immersive geprojecteerde ruimte en zijn zelf deelnemer van het verhaal in plaats van enkel toeschouwer.

Tijdens deze zomer editie zijn diverse ruimtes helemaal in het thema van een botanische tuin die worden versterkt door thematische audio. Loop rond door de ruimtes, neem plaats op een bankje of neem een break in onze magische lounge met iets zoets of een lichte lunch.

Motion’s Magical Garden is te bezoeken van 6 juli tot en met 29 september en is voor alle leeftijden.

Tijdens Magical Garden zijn er zelfs aparte tijdsloten speciaal voor kinderen, oftwel Kids Time. Zowel Kids Time als Magical Garden zijn beide leuk voor kinderen.

Klik voor meer info op de roze button

Motion Experience

Piazza 62 2de
5611 AE Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joehoe, het is vakantie! We hebben daarom weer enorm veel leuke tips voor je verzameld. Voor een zonnige, maar ook voor een regenachtige dag!

Check hier de te gekke uitjes.