Motion ExperienceTerug naar het overzicht

vrijdag 2 september
Motion presenteert Summer Holiday
In de zomervakantie hoef je je niet te vervelen, althans niet bij Motion Experience in Eindhoven. Naast het feit dat er veel te zien is bij dit lichtkunstmuseum, is er ook veel te doen. Motion is een immersive experience van beeld, geluid en interactie. Stap in levensgrote kunstwerken, speel met licht objecten of laat je verwonderen.

Kids Time
Tijdens dens Motion's Summer Holiday is er veel extra's te beleven. Zo is er iedere ochtend Kids Time, zijn verschillende installaties omgetoverd in kidsproof beelden & activiteiten, komen kleurplaten tot leven in projectie en worden Kids op pad gestuurd voor een speurtocht inclusief diploma!

Motion Lunch Experience
Als kers op de taart- en enkel deze zomer- organiseert Motion een digitale 360 graden lunch. Aansluitend of voorafgaand aan je bezoek neem je plaats in een bijzondere ruimte waar om je heen de meest uiteenlopende spectaculaire beelden verschijnen. Deze lunch duurt 30 minuten en is geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar.

Summer Holiday
Iedere middag worden er gratis guided tours gegeven en kunnen bezoekers workshops volgen, zoals een fotografie- of tiktok dans workshop. Meer informatie Motion Summer Holiday is van 9 juli t/m 4 september.

Voor meer info en ticket klik op de roze button.

Fijne zomervakantie!

Motion Experience

Piazza 62 2de
5611 AE Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!