Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

woensdag 30 september
Reserveer alvast je plekje! Word een musicalster in 4 dagen!
Herfstachtig weer? Kinderen volop energie? Deze herfstvakantie is de Musical4daagse wegens groot succes terug in het Parktheater Eindhoven!

Inmiddels is de Musical4daagse in verschillende theaters in Nederland een begrip. Eerder werd deze leuke musicaltraining onder andere georganiseerd in Stadsschouwburg Haarlem, Theater de Flint in Amersfoort en Schouwburg Amstelveen. Dit is alweer de vierde keer dat de Musical4daagse in Parktheater Eindhoven wordt georganiseerd.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musicalles te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical.

Iedereen tussen 6 tot 12 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen kunnen zich aanmelden via de website van Musical4daagse. 

  • De Musical4daagse is van 19 t/m 22 oktober 2020 
  • Opgeven kan t/m 4 oktober 2020 
  • Let op, er is maar beperkt plaats! 
  • Kosten voor vier dagen: € 137,95

Musical4daagse

Theaterpad 1
5616 EN Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen is er vast één jarig thuis of geweest. Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina Kinderfeestjes, ter inspiratie.

HIEPERDEPIEP