Musical4daagse (6+)Terug naar het overzicht

maandag 19 december
Stap 4 dagen de magie van De Maaspoort Theater in Venlo binnen tijdens de Musical4daagse!
Reserveer jouw plek! Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? 

Musical4daagse in de kerstvakantie van 4 t/m 7 januari 2023
Deze kerstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek. 

Alleen in de vakanties
Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Toch valt cultuur vaak in de categorie "Past niet in het schema" of "Mijn kind doet al sport". Tijdens De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is namelijk alleen in de vakanties en daarom super geschikt voor kinderen die op een sport zitten of een druk schema hebben. 

Kinderen naar het theater
Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wanneer de kids later het theater binnen stappen, zullen ze altijd aan het moment denken dat zij zelf op het podium hebben gestaan. 

Meld je aan voor deze unieke ervaring!

De Musical4daagse moet je gewoon zelf ervaren. Wanneer kinderen een keer mee hebben gedaan met dit unieke programma willen ze elke vakantie stralen op het toneel. De Musical4daagse is volledig verantwoordelijk voor deze theaterdrang! Wil je ook zo'n unieke ervaring voor jouw kind? 

Wil je toch wat meer informatie? Dat kunnen we je niet kwalijk nemen. Download het Ebook en bekijk Musical4daagse van dichtbij.
LINK: https://bit.ly/3PQtfUj

Klik op de roze button voor meer informatie.


Meer fijne tips vind je hier!

Musical4daagse


Venlo
Openingstijden 09:00 tot 14:00 uur Prijs Kosten voor vier dagen: €169,95 Naar de website ReserverenDirect mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste Sinterklaastips!

De leukste Sinterklaastips!

Ontmoet Sinterklaas, dans met de Pieten of zet je schoen. Bekijk in onze agenda alle Sinterklaasactiviteiten, voorstellingen en meer!

Veel plezier.

Naar de Uitagenda!