Bij RiesTerug naar het overzicht

Begeleiding tijdens en na de zwangerschap om zowel mentaal als fysiek sterker te worden
Tijdens haar eigen zwangerschap liep Ries tegen een altijd zaken aan, nu begeleid ze zelf vrouwen ten tijden van zwangerschap en daarna. Vanuit haar ervaring in sport, dans en haar eigen zwangerschap heeft zij een aantal lessen ontwikkeld om op een leuke manier je lichaam te versterken en tegelijkertijd met je kindje bezig te zijn.

Sporten en beweging tijdens zwangerschap kan klachten verminderen en zelfs voorkomen. Er wordt aandacht besteed aan de bekkenbodemspieren en de ademhaling. Hoe eerder je hiermee begint hoe beter!

Je kunt Bij Ries ook deelnemen aan activiteiten samen met je kindje. De Mama & Baby Dance is voor de allerkleinsten, waarbij je je baby in een draagzak draagt, wat goed is voor de verbinding.  Tijdens Mama & Baby Gym doe je met je baby vanaf 5 maanden samen oefeningen.

Meer lezen over de mogelijkheden? Klik op de roze button.

Op zoek naar spulletjes voor de kinderkamer? Check de leukste kinderwinkels in de buurt!

Bij Ries

Van der Clusenstraat 10
5553 EL Valkenswaard
Prijs Volwassen strippenkaart (10 strippen/3 maanden) €75,-
Kids strippenkaart (10 strippen/ 3 maanden) €50,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen