DynamoTerug naar het overzicht

Bij Dynamo kan iedereen zichzelf leren ontwikkelen!
Dynamo is een creatief platform voor jong talent.
Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media.
Ook zijn de subculturen Urban, Rock en Dance vanuit vrijwilligersgroepen sterk vertegenwoordigd.

Talentontwikkeling is het codewoord. Al op jonge leeftijd kennismaken met Dynamo is mogelijk door mee te doen aan workshops en lessen op school of na school.
Dagelijks geeft jong talent, dat zich heeft ontwikkeld bij Dynamo, zelf les aan jongeren vanaf 8 jaar in dans, muziek, sport, kunst en cultuur.

Dynamo biedt ook een podium voor concerten, events en festivals. Als vrijwilliger in een vrijwilligersgroep kunnen jongeren hun talent verder ontwikkelen in eventorganisatie, PR & communicatie, music management, podiumperformance, dans, muziek, horeca, street art, leidinggeven, licht & geluid, multimedia en decorbouw.
Vrijwilligers, stagiaires en medewerkers van Dynamo coachen deze groepen.

Bij Dynamo kan iedereen zichzelf zijn en zichzelf leren kennen.

Voor informatie klik je op de roze button. Hierdoor ga je naar de site.

Dynamo

Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen