Baby en PeutermassageTerug naar het overzicht

Met liefde en aandacht voor je kindje, een ontspannen massage.
Kim is docente baby en peutermassage. Met liefde, aandacht en plezier leert zij jou en je kindje de Shantala babymassage op een ontspannen en liefdevolle wijze. Kim geeft in Best en op locatie baby- en peutermassage cursussen en workshops voor ouders. Wat houdt dit precies in? Met Shantala baby massage activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby. Hierdoor voel je intuïtief aan wat goed is voor je baby. Door de babymassage slapen baby’s regelmatiger, krijgen ze een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid. Zij accepteren zichzelf gevoelsmatig makkelijker.

Contact maken

Veilig 9 maanden in de baarmoeder gewiegd en gevoed worden is een hele ervaring. Maar dan komt het moment dat een nieuw leven start. Een bijzonder moment in je leven, vader en moeder worden. Er gebeurt zoveel en... verstaan we elkaar voldoende?

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leren we de taal van de baby verstaan. In de eerste negen maanden is lichaamstaal de enige taal die je baby spreekt.

Voordelen van babymassage 
Een fijne manier om te ontspannen voor jullie beiden 
Massage versterkt de band tussen ouder en kind 
Je leert de signalen van je kind beter herkennen 
Rustgevend, verminderd prikkels, je kindje slaapt beter na een massage. 
Babymassage is zeer geschikt bij huilbaby's en kindjes met darmkrampjes 
Een mooi cadeautje voor ouder en kind Effect van babymassage

TIP: Ben je aanvullend verzekerd dan wordt de babymassage cursus in veel gevallen vergoed via de zorgverzekering van moeder.

Kindermassage Best

Jagershei 18
5685 AA Best
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.

Zomervakantie tips>>