Super toffe uitjes met Hemelvaart en Moederdag!

9 mei 2018
Wat zijn er weer superleuke activiteiten. Lees snel mee, ik heb een handig overzicht gemaakt.

Geniet van elkaar en verwen de allerliefste mama van de hele wereld met een zelfgemaakt cadeautje.
Donderdag 10 mei
Smaaktheater dertien, Eindhoven.

Op 10 mei van 12:00 - 18:00 uur. Met Hemelvaart toveren ze het restaurant wederom om tot een waar speelparadijs. De hele middag volop smaak & vermaak. Voor zowel de kleine als grote artiesten wordt gezorgd. Voorstellingen, workshops, live muziek, hapjes, drankjes, spelletjes en meer!

Helmelse Sferen Markt, Valkenswaard.
Tijdens Hemelvaart verandert de Markt in Valkenswaard in een gezellige markt met kraampjes vol kleding, speelgoed, boeken. Er is live muziek op diverse podia, straattheater, kinderattracties.

Speellandschap De Heiberg, Veldhoven.
Het is zover! Morgen opent het gloednieuwe Speellandschap De Heiberg haar deuren. Na maanden van voorbereidingen staan alle speeltoestellen klaar om heerlijk mee te spelen.

Bloemetjes en bijtjes op de Eigen Wijs Boerderij, Eindhoven.
Samen zaaien omdat er steeds minder bijen zijn en een prachtig vogelverschrikker knutselen.

Vrijdag 11 mei
Campina Open Boerderijdagen
Tijdens de Boerderijdagen is er voor kids van alles te beleven op de boerderij. Wat dacht je van een boerenstormbaan, skippy koe racen of melkbusheffen? Zie met eigen ogen waar de melk van Campina vandaan komt. Breng een bezoekje bij een boerderij bij jou in de buurt en kom erachter!

Zaterdag 12 mei
Foodtruck Festival Amb8achtelijk Acht
Aan de picknicktafel wordt gelachen, raken onbekenden van elkaar aan de praat, wordt eindelijk met je buurman geproost terwijl de live bands spelen. Voor de kids hebben ze ook springkussens, superleuk.

Nationale Molendagen
Kom op 12 en 13 mei naar de Nationale Molendag en ontmoet de Molenaar bij jouw in de buurt! Voor kinderen ligt op elke deelnemende molen gratis het Molen-Ontdekboekje klaar. Vol puzzels, raadsels, kleurplaten en spelletjes.

Zondag 13 mei 
Doe Boerderij De Steenuil, Oirschot.
Ze zijn de hele dag open vanaf 10.30u. Je kunt op deze dag mama verrassen met een Picknick op de boerderij met het gezin.

De Panberg, Eersel.
Bij De Panberg kan je je moeder extra in het zonnetje zetten tijdens Moederdag! Neem je moeder mee voor een lekker ontbijt of lunch.

Beachclub Sunrise, Best.
Zet je moeder in het zonnetje met een high tea voor het hele gezin bij Beachclub Sunrise. Voor de moeders ligt er ook een leuk cadeautje klaar!

Er is natuurlijk nog heel veel leuks meer te doen. Wat dacht je van theater, microlab, workshops, films... Check het allemaal hier!

H
eel fijn weekend!