Intocht Sinterklaas regio Eindhoven 2020

9 november 2020
Hij komt...hij komt...14 november 2020 is het weer zover! Dan komt Sinterklaas aan in ons land! Ook in Eindhoven en de omliggende dorpen zal hij heel veel kindjes blij maken. Dit jaar anders dan anders. Helaas moet ook de Sint zich aan de maatregelen houden en mag hij zijn verjaardag niet zo groots vieren als normaal. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om ook thuis het sinterklaasfeest te vieren. Bekijk onze tips hier!
Alle intochten van Sinterklaas zijn in en om Eindhoven op Zaterdag 14 november 2020 afgelast! TIP! Lees deze Blog >> 23x tips voor Sinterklaas in coronatijd!

Zaterdag 14 november 

Eindhoven


Uptodate: Sinterklaas en zijn Pieten komen wel naar Veldhoven en worden ook officieel welkom geheten door Burgemeester Marcel Delhez. Dit gebeurt binnen in de Schalm met een leuke show. Hier moet je dus kaartjes voor hebben anders mag je niet binnen. De plaatsen zijn beperkt. Deze show wordt live uitgezonden via Youtube en iedereen kan het dus mee maken. Ga bij de winkel een lekkere zak pepernoten halen, chocoladeletters en ander lekkers en zorg dat je 14 november vanaf 15.00 uur voor de buis zit met Youtube aan.  

Uptodate: Ook op 14 november komt de Sint aan in Valkenswaard. Dit jaar via een toffe livestream.

Zondag 15 november

Uptodate: Op zondag 15 november komen Sint en de pieten aan in Gemert. helaas kun je er niet live bij zijn, daarom is de intocht te volgen via livestream!

Sint-Oederode

Veghel

Geldrop-Mierlo

Nuenen

Best


Helmond
 
Son en Breugel

Deurne

Waalre

Meerhoven

Heel veel plezier de komende Sinterklaasperiode!

Liefs Sanne