icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Gezellige kerstmarkten in Eindhoven en omgeving

16 december 2019
Ben jij ook zo dol op gezellige kerstmarkten? Genieten van warme chocolademelk, knisperende vuurtjes, de mooie lichtjes en vrolijke liedjes. Het is weer kerstmarktentijd!
Voor de leukste kerstmarkten hoef je echt niet naar Oberhausen of Brugge. Ook in het altijd gezellige Eindhoven en omgeving vind je sfeervolle kerstmarkten.

Kerstmarkt Theresiaplein Eindhoven
Zaterdag 14 december van 13:00 - 18:00 uur is er weer een sfeervolle kerstmarkt met tal van mooie kramen, veel live muziek en een zweefmolen voor de kids.

Dickensnight Brandevoort
De Plaetse in Helmond loop je op 15 december de personages uit de tijd van Charles Dickens tegen het lijf. Ook worden er prachtige liederen gezongen en zijn er mooie kramen. Van 14:00 - 20:00 uur is het genieten in Helmond!

Kerstmarkt Wilhelminaplein
Het Wilhelminaplein wordt op zondag 15 december omgetoverd tot een gezellige, authentieke kerstmarkt. Vuurkorven, muziek, leuke kinderactiviteiten en kerstkraampjes. Van 12:00 - 18:00 uur ben je meer dan welkom. En beleef samen de fijne sfeer.

Feelgood Market Kerstmarkt
Op zoek naar handgemaakte en bijzondere kerstcadeau's? Dan moet je zeker naar het Klokgebouw komen. Want op zondag 15 december wordt de Feelgood Market deze keer een echte kersteditie. Er is van alles te doen voor de kinderen. Papa en Mama kunnen heerlijk relaxen terwijl de kinderen zich prima vermaken. Van 12:00 - 18:00 uur is de markt geopend.

Kerstmarkt Woensel-West
Op zondag 8 december is het één groot kerstfeest in de Edisonstraat, Eindhoven. Gratis oliebollen, kinderactiviteiten, live muziek en heel veel kraampjes. Feest je ook mee van 12:00 - 17:00 uur?


Kerstmarkt Waalre
Tijdens de Kerstmarkt op 15 december in Waalre zijn er vele kraampjes om lekker in rond te snuffelen en kerstcadeautjes in te slaan, van kerststukjes tot decoratie en van kleding tot lekkers om te snoepen!

Missen wij nog een kerstmarkt die superleuk is voor kinderen? Geef ons dan een tip via mail!

Wij wensen jullie alvast een hele fijne kerst!

Ben je op zoek naar de leukste schaatsbanen in en om Eindhoven? Wij hebben een heel handig overzicht gemaakt. CHECK