De leukste kinderfeestjes in en om Eindhoven!

19 januari 2018
Hieperdepiep hoera!
Jarig zijn blijft speciaal voor je kind. Wil je de jarige job of jet verrassen met een orgineel kinderfeestje? Check dan deze special met superleuke kinderfeestjes in en om Eindhoven.
SOUL2SOULkidz
Bij SOUL2SOULkidz kun je niet alleen onwijs leuke kleding en speelgoed kopen. Ze organiseren ook toffe kinderfeestjes met de lekkerste vegan traktaties. Wanna be a Model Party, Draw like Jill, Pimp Your Pizza, Bling bling Party

Can Gallery
Can Gallery De gaafste creaties maken met graffiti op je eigen kinderfeestje. Dit wil je echt een keer! Samen met je vrienden ga je naar Strijp-S, een super inspirende plek in Eindhoven. Word een echte graffiti kunstenaar!

Jump XL Eersel
Gave tricks oefenen met je vriendjes op je kinderfeestje! Bij Jump-xl Eersel kun je je helemaal uitleven. Lekker jumpen, rennen, vliegen, springen op het grote trampolineveld. Of speel een partijtje dodgeball, ook superleuk.

Bloemverhalen
In een bloemrijke en omgeving je kinderfeestje vieren. Lekker knutselen in een sfeervolle omgeving. Dat is altijd een feest! Het is ontzettend ontspannen en gezellig en je gaat heel trots naar huis met een eigen creatie.

Puur! Kano Verhuur
Bij Puur! Kanoverhuur kun je onwijs veel verschillende kinderfeestjes boeken. Kano-Fun, Mini-Survival, Kinder-Paintball, Outdoor Lasergame Combat. Zo gaaf! Puur regelt alles voor een geslaagd feestje. Ideaal toch?

Glowgolf
Glow in the dark kinderfeestjes zijn super vet en spannend! Echt een gave ervaring! 18 holes in het donker met mooie decorstukken, hindernissen en ruimteschepen. Met een 3D bril wordt het nog uitdagender! Denk jij dat je dit kunt?

De Sprookjeskamer
Heb je er altijd van gedroomd om met al je knappe vriendinnetjes een betoverend feestje te beleven? Fotoshoot, Tuttenbellenfeestje, Taartenworkshop, Naaiworkshopfeestje. Sprookjesachtige kinderfeestjes bij De Sprookjeskamer.

Paviljoen Op noord
Paviljoen Op Noord heeft diverse actieve en stoere kinderfeestjes voor kids vanaf 6 jaar. Wat dacht je van een Zeskamp-feest, een GPS tocht, Katapult bouwen, Voetballen of Atletiek, iets met klimmen en klauteren, en er is nog meer!

Roomexperience
In het donkere doolhof sluipend op zoek met je lasergun naar de tegenstander! Samen in 60 minuten de code kraken en ontsnappen uit de escaperoom! Daag je familie of vrienden uit voor lasergame of escaperoom bij Roomexperience.

Klimcentrum Neoliet-Zuid
In kleine groepjes klim je via een echte klettersteig omhoog. Boven op de rotsklomp steek je een echte indianenbrug over op 12 meter hoogte... brrrr... Spannend! Natuurlijk wel helemaal veilig, hoor!

Klimcentrum Neoliet-Noord
Nieuw is de speleobox (grottenstelsel) waar je kruipend en sluipend in het donker met een echte helm en hoofdlamp de weg moet vinden naar een reuze-abseil... Schrik niet van de obstakels onderweg!

De Ouwe Taart
Super leuke kinderfeestjes bij De Ouwe Taart. Pimp je eigen chocoladeletter, kom gezellig voor een high tea, maak een giant cupcake of maak je eigen voetbaltaart/ballerina. Het kan allemaal bij De Ouwe Taart.

Fijne verjaardag!