WEET IK VEEL! festivalTerug naar het overzicht

Leer programmeren, alles over virtual reality, ontwerpen, bouwen, freerunnen, circus en meer!
Tekenen als een architect, experimenteren met chemische proefjes, robots leren programmeren, op stadssafari, BMX’en, radio maken, constructies bouwen, ontdekken hoe kettingreacties werken of samen jammen!

Tijdens het WEET IK VEEL! festival ontdek je van alles op het gebied van techniek, ontwerpen, maken, media, cultuur, onderzoeken en bewegen op verschillende toffe plekken op Strijp-S. Begeleid door professionals die jou helpen nieuwe dingen te ontdekken, neem je deel aan twee workshops per dag en tussendoor lunchen we gezamenlijk. Je kunt je opgeven voor zoveel dagen als je zelf wilt!

Het WEET IK VEEL! festival is een initiatief van Architectuurlessen, de Bibliotheek Eindhoven en Natlab. In 2022 vindt de vijfde editie plaats tijdens de laatste week van de zomervakantie (29 augustus t/m 2 september). Het uitgangspunt van het festival is om basisschoolkinderen in de vorm van workshops kennis te laten maken met disciplines waarmee ze normaal gesproken niet snel in aanraking komen: (e-)cultuur, digitale media, design, beeldende kunst en architectuur.

Klik voor meer info en tickets op de roze button. Zo ga je naar hun site.

Daarna een hapje eten? Neem hier maar eens een kijkje voor fijne plekken!

WEET IK VEEL! festival

Kastanjelaan 500
Eindhoven
Openingstijden 09:30 - 15:00 uur Prijs €29,50 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes