Jump XL EerselTerug naar het overzicht

Kies nu voor één van de fijne Summer Deals bij dit gave trampolinepark
Wil je een te gek uitje met je kids doen? Bij Jump XL gaan kinderen de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en gaan ze los in de Jump Arena. En wie zet de snelste tijd neer op de Ninja Course?

Hebben ze trek en dorst gekregen van al dat jumpen? In de Food & Drinks area kun je prima terecht, ook voor een lekkere cappuccino voor jezelf.

Summer Deals

Deze zomer heeft Jump XL vette Summer Deals! Die kun je goed gebruiken op een regenachtige zomerdag deze vakantie. Je kunt kiezen uit:

* Deal 1: 90 minuten jumpen + Slushy Jack’s, chips, jumpbandje en -sokken. Voor €19,99.
* Deal 2: 5x30 minuten gratis jumpen (5x Jumpticket 90 minuten voor de prijs van 60 minuten)
* Deal 3: Summer edition goodiebag als je een abonnement afsluit voor 4 september.

Mini-jump voor de allerkleinsten

Kan jouw kind niet wachten tot ‘ie 7 wordt en mag jumpen? Goed nieuws: tijdens de speciale Mini Jump uren is de héle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kinderen van 1,5 t/m 6 jaar. Zo kunnen ook zij – op een superleuke en veilige manier – leren springen, rollen en vallen. En heel handig: broers of zussen die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig meespringen voor het Mini Jump-tarief tijdens de Mini Jump-uren.

Happy Hours

Houden jouw kinderen wel van een feestje? Kom dan op vrijdag- of zaterdagavond tijdens de Happy Hours naar Jump XL. Dan gaat de muziek harder en gaan de discolichten aan! Kinderen jumpen en dansen deze avond op de vetste beats. Natuurlijk is er ook tijd om tussen het jumpen door even wat te drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Bij Jump XL vind je super gave feestjes voor kinderen! Bekijk ze in onze categorie Kinderfeestjes. Of wil je kind goed leren jumpen? Bekijk dan ook eens de lessen van JumpScool.

Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie in voor een lekkere actieve dag!

Jump Xl Eersel

Mortel 4
5521 TP Eersel
Openingstijden Klik op de roze button voor meer info Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes