Jump XL EerselTerug naar het overzicht

Jumpen, rennen en vliegen bij dit grote trampoline park met Ninja Course en dodgeball-veld!
Wil je een te gek uitje met je kids doen? Bij Jump XL gaan kinderen de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en gaan ze los in de Jump Arena. En wie zet de snelste tijd neer op de Ninja Course?

Wist je dat trampolinespringen – naast hartstikke leuk – ook nog eens goed voor je is? Tijdens het jumpen komt er een stofje vrij waardoor je een geluksgevoel krijgt. Vooraf krijgen kinderen echte Jumpsokken zodat ze meer grip hebben om goed te kunnen springen.

Hebben ze trek en dorst gekregen van al dat jumpen? In de Food & Drinks area kun je prima terecht, ook voor een lekkere cappuccino voor jezelf.

Mini-jump voor de allerkleinsten

Kan jouw kind niet wachten tot ‘ie 6 wordt en mag jumpen? Goed nieuws: tijdens de speciale Mini Jump uren is de héle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kinderen van 2 t/m 5 jaar. Zo kunnen ook zij – op een superleuke en veilige manier – leren springen, rollen en vallen. En heel handig: broers of zussen die ouder zijn dan 5 jaar mogen ook voorzichtig meespringen voor het Mini Jump-tarief tijdens de Mini Jump-uren.

Disco Jump
Houden jouw kinderen wel van een feestje? Kom dan op vrijdag- of zaterdagavond tijdens de Disco Jump naar Jump XL. Dan gaat de muziek harder en gaan de discolichten aan! Kinderen jumpen en dansen deze avond op de vetste beats. Natuurlijk is er ook tijd om tussen het jumpen door even wat te drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Bij Jump XL vind je super gave feestjes voor kinderen! Bekijk ze in onze categorie Kinderfeestjes. Of wil je kind goed leren jumpen? Bekijk dan ook eens de lessen van JumpScool.

Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie in voor een lekkere actieve dag!

Jump Xl Eersel

Mortel 4
5521 TP Eersel
Openingstijden Klik op de roze button voor meer info Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen

De leukste speeltuinen

Makkelijk én leuk, een uitje naar de speeltuin.
Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier.

Hup, van die glijbaan.