icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Klimrijk BrabantTerug naar het overzicht

Buitengewoon avontuurlijk.
Ecologisch klimbos
Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het parcours bestaat uit verschillende routes, variërend in moeilijkheidsgraad. En er zijn ook speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter). Het kinderparcours is fors uitgebreid in december 2020. De parcoursen zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots!

NIEUW: Netten Adventure
In het nieuwe Netten Adventure kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 vierkante meter. Een avontuur op grote hoogte voor jong en oud!

Daag je vrienden uit
Naast klimmen kun je bij Klimrijk ook terecht voor avontuur dat zich niet op grote hoogte afspeelt. Er zijn verschillende in- en outdoor activiteiten waarbij je je vrienden of familie kunt uitdagen. Gaan jullie op speurtocht met een gps-tocht, een avontuurlijk ritje op een quad, spectaculair lasergamen of de omgeving ontdekken op de ruige e-steps? Volop plezier in het bos met respect voor de natuur, dat is Klimrijk Brabant.

Voor meer informatie check de website. (klik op de roze button)

Tip: Wist je dat ze bij Klimrijk ook heel veel leuke kinderfeestjes organiseren? 

Klimrijk Brabant

Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom dichter bij de  dieren!

Kom dichter bij de dieren!

Kom je deze zomervakantie naar Dierenrijk? Ontdek de grote neushoorns, vrolijke kriebelvisjes, trotse tijgers, blije apen en pinguïns of slinger je weg door de speeltuin. Bekroond tot ANWB Leukste uitje van Noord-Brabant.

Ontmoet al jullie favoriete dieren