icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

GroepsuitjeTerug naar het overzicht

Een leuk groepsuitje of lekker genieten op een terrasje? Dat kan bij Parkhoeve de Middelt, Noord-Limburg.
In het landelijke Maasdal tussen de maasdorpen Baarlo en Kessel ligt Parkhoeve de Middelt, een boerenhoeve van bijna 200 jaar oud.

Ooit begonnen met boerengolf en in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een eigentijds horecabedrijf met compleet verzorgde groepsuitjes voor uiteenlopende gelegenheden, van familiedag en vriendendag tot een bedrijfsfeest.

Naast boerengolf bieden ze er nog veel meer groepsactiviteiten aan zoals: solextochten, bubble voetbal, boerenspellen en boerenzeskamp, tandem- en GPS-tochten, archery attack, handboogschieten en creatieve workshops.
Dit alles is naar wens uit te breiden met eten en drinken, zoals een boerenlunch, boeren high tea, uitgebreide brunch of een goedverzorgde barbecue.

Het boerderijterras en het Boerencafé van Parkhoeve de Middelt zijn bekend bij fietsers, vanwege de mooie ligging met een landelijk uitzicht aan de Maas, de prima service en smakelijke streekgerechten.

Geniet er van Limburgse vlaai en royaal belegde broodjes met ouderwets lekkere soep, maar ook Baolderse kook en ijscoupes van ambachtelijk boerenijs staan er op de kaart. Kortom, wil je genieten van het Bourgondische Limburg, ga dan naar Parkhoeve de Middelt. 

Klik op de roze webistebutton voor meer informatie over Parkhoeve de Middelt.

Tip: De lekkerste en meest kidsproof restaurantjes vind je in de categorie ´Uit Eten´.

Parkhoeve de Middelt

Ondersteweg 8
5995 PS Kessel
Openingstijden zie website Prijs zie webiste Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie!

Meivakantie!

Lente en meivakantie! Lekker naar buiten. Van de leukste speeltuinen, meivakantie tips tot pareltjes rondom Eindhoven.

Alle tips vind je hier!