• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Museum Kids FactoryTerug naar het overzicht

Museum Kids Factory in de zomervakantie
Knutselen, solderen, tekenen met een 3D-pen en meer. Kom deze zomer spelenderwijs techniek ontdekken in het Philips Museum. Kids lopen trots naar buiten met zelfgemaakte bewegende of lichtgevende creaties!

Museum Kids Factory in de zomervakantie
Museum Kids Factory is een knutselwerkplaats voor kinderen. Kinderen gaan lekker aan de slag en maken kennis met mechanica en (voor de oudere kinderen) eenvoudige elektronica.

De jongere kinderen (6 en 7 jaar) mogen knutselen met diverse materialen, en de oudere kinderen (8 t/m 12 jaar) mogen bovendien solderen, zagen en boren. Kun jij een bewegend of lichtgevend model maken?

Voor wie is Museum Kids Factory?
De werkplaats is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Sommige gereedschappen, met name de soldeertafel, zijn alleen toegankelijk voor de oudere kinderen (vanaf 8 jaar)

Lampjesspeurtocht
Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen met een speciale UV-zaklamp op zoek gaan naar aanwijzingen die verborgen zijn in het museum. Op verschillende plekken in het museum zijn er verborgen tekens verstopt die je alleen kunt zien met jouw speciale lampje. Kun jij het geheime teken vinden in de donkere ruimte? Weet jij wat er in de buik van de krokodil zit? Vind jij de geheime aanwijzing in de oude huiskamer? De Lampjesspeurtocht is gratis bij een toegangsticket.

Mission Eureka
Mission Eureka geeft jou inzichten in 100 jaar Philips uitvindingen, die voor andere bezoekers geheim blijven… Mission Eureka is een innovatief groepsspel voor iedereen vanaf 8 jaar. Doe mee en speel Mission Eureka met je vrienden, ouders of opa en oma in een team van 2, 3 of 4 personen. Je krijgt acht verschillende challenges die je samen oplost. Raak met de iPad een ‘station’ aan en je challenge begint! De huur van een tablet voor Mission Eureka kost 5 euro. Je hoeft maar 1 tablet te huren per 4 personen.

Klik voor alle info op de roze button.

Philips Museum

Emmasingel 31
5611 AZ Eindhoven
Openingstijden zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joehoe, het is vakantie! We hebben daarom weer enorm veel leuke tips voor je verzameld. Voor een zonnige, maar ook voor een regenachtige dag!

Check hier de te gekke uitjes.