Dagje uit op De Schatberg!Terug naar het overzicht

Op De Schatberg kun je een heerlijk en compleet dagje uit doorbrengen! Kies één van de leuke activiteiten
Zwemmen is altijd leuk! Met minder mooi weer vermaakt het hele gezin zich in het zwembad met glijbaan en peuterbad. En met mooi weer kun je lekker plonsen in het buitenbad en de waterspeeltuin. Of kies voor het natuurbad met uren speelplezier op het zandstrand. Kids én ouders beleven nog meer waterpret in de minihaven. Kinderen zijn de kapitein en kiezen hun eigen schip: een cruiseschip, stoere sleepboot of de rode brandblusboot. Kinderen varen zelf, dus het is een groot avontuur.

Kom lekker spelen in onze speeltuinen of het sport- en speelpark of kies voor één van de andere acitiviteiten: bowlen, handboogschieten, luchtbuksschieten of een speurtocht.

De stoerdere kids en ouders kunnen zich uitleven op de klimboot, de waterskibaan of op het paintballveld.

Combineer één van deze leuke activiteiten met een hapje of een drankje, een lunch of een diner. Op De Schatberg is voor ieder wat wils: het Snackpunt, Eetcafé Trattoria, het Serre-restaurant of ABC Restaurant Sevenum.

Een leuk dagje met het gezin, maar ook uitermate geschikt voor familiedagen, kinderfeestjes, schoolfeestjes of bedrijfsuitjes.

Kijk voor meer informatie op de site. Klik hiervoor op de roze button.

De Schatberg

Middenpeelweg 5
5975 MZ Sevenum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen is er vast één jarig thuis of geweest. Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina Kinderfeestjes, ter inspiratie.

HIEPERDEPIEP