Fun & Entertainment CenterTerug naar het overzicht

Fun & Entertainment Center Sevenum, een plek vol verbazing voor jong & oud!
In het dorpje Sevenum in de Gemeente Horst aan de Maas vind je het Fun & Entertainment Center. Een waar familie walhalla waar jong en oud zich meer dan uitstekend kan vermaken. Je vindt hier Mattel Play! waar kinderen hun dromen zien uitkomen, The Portal Action House voor stoere durfallen en ABC Restaurants een plek met maar liefst 11 restaurants onder één dak voor iedereen die van lekker eten houdt.

Het Fun & Entertainment Center is enerzijds ideaal gelegen aan de snelweg, met grote gratis parkeergelegenheid recht voor de deur en anderzijds sprookjesachtig mooi gesitueerd aan het water.
Mattel Play! is een betoverende wereld waar kinderen hun tv-helden, zoals Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Thomas de Stoomlocomotief™ en Angelina Ballerina™ kunnen ontmoeten en de spannendste avonturen kunnen beleven.
Voor de stoerdere tieners is er The Portal Action House. Een plek waar de gamewereld en de echte wereld zijn samengesmolten. The Portal is opgebouwd in drie verschillende levels. Deze bestaan uit een vette freerunningbaan, diverse uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack.
Ook vind je hier ABC Restaurants. Wanneer je hier binnenwandelt krijg je het gevoel dat je op vakantie bent en kunt kiezen uit elf verschillende restaurants met ieder een eigen sfeer en smakenpallet. Italiaans, Mexicaans, steak, Sushi of pannenkoeken dat en nog veel meer kun je hier verwachten. En het mooiste is je hoeft niet te kiezen. Het is een all-in concept waarbij je niets moet behalve genieten.

Fun & Entertainment Center in Sevenum voor iedereen die van plezier maken houdt!

Klik voor meer informatie op de roze button.

Fun & Entertainment Center

Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenenum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas

Sinterklaas

De Sint mag zijn verjaardag niet groots vieren als normaal. Gelukkig hebben wij een heleboel tips voor een coronaproof Sinterklaasfeest.

Naar de tips!