icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Musical doeboekTerug naar het overzicht

Met het musical doeboek bedenk, schrijf en speel jij je eigen musical.
Alles kan en mag op het toneel, jij bent de baas! Wij begeleiden jou in 7 stappen, zodat jij een vette musical kan bedenken, schrijven en spelen. Aan het einde van het musical doeboek ben jij klaar om je eigen musical op te voeren voor publiek. Het is super leuk en écht niet moeilijk!

Het musical doeboek is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het musical doeboek stimuleert de creatieve ontwikkeling en fantasie van de kinderen. De verschillende opdrachten zorgen ervoor dat de kinderen de kans krijgen hun creativiteit de vrije loop te laten en zo tot een eigen musical te komen.

Maak de musical helemaal in je eentje of doe het samen met je familie. Het musical doeboek is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje, een vrij weekend of in de vakantie. Zo hoef jij je nooit meer te vervelen!

Meer info vind je op hun site.

Fijne uitjes voor deze zomervakantie vind je hier!

Musical4daagse


Eindhoven
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL