Klimrijk BrabantTerug naar het overzicht

Verjaardagsfeestjes op hoog niveau
Vier een sportief kinderfeestje in de bossen van Klimrijk Brabant (Veldhoven). Kom tijdens jouw verjaardagsfeestje klimmen, springen, lasergamen of archery tag spelen. Bij Klimrijk wordt je verjaardag één groot avontuur. Durf jij de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes? 

Ecologisch klimbos
Het klimpark is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het parcours bestaat uit verschillende routes, variërend in moeilijkheidsgraad. En er zijn ook speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter). Het kinderparcours is fors uitgebreid in december 2020. De parcoursen zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots!

Netten Adventure
In het Netten Adventure kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 vierkante meter. Een avontuur op grote hoogte voor jong en oud!

Voor meer informatie en andere in- en outdoor activiteiten kijk eens op de site van Klimrijk. Dit doe je door op de roze button te klikken. 

Ga er ook eens met de familie op uit hier bij Klimrijk Brabant. Supergaaf!

Klimrijk Brabant

Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen

De leukste speeltuinen

Makkelijk én leuk, een uitje naar de speeltuin.
Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier.

Hup, van die glijbaan.