icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De SprookjeskamerTerug naar het overzicht

Een sprookjesachtig feestje vier je bij de Sprookjeskamer!
Er is genoeg ruimte en wordt geventileerd!
Heb je er altijd van gedroomd om met al je knappe vriendinnetjes een sprookjesachtig, betoverend feestje te beleven? Bij de Sprookjeskamer kunnen ze dat wel!

Naaiworkshopfeestje :
Jullie gaan zelf een rokje maken met behulp van Curly Suus. Je mag een stofje uitkiezen en gaat dan het patroon knippen en uiteindelijk op de naaimachine en lokmachine jouw eigen rokje maken. De kosten zijn €22,50 per kind.
Fotoshootfeestje: 
Jullie gaan een lijstje pimpen met pipbehangetjes, bandjes en kantjes... Van Neerle krijg je een fotoshoot en je mag je ook verkleden.
Ook ga je een beetje in de make-up en worden je haren gedaan.... Uiteindelijk gaan jullie met het zelfgemaakte lijstje met foto naar huis. De kosten zijn 22,50 per kind
Taartenworkshopfeestje van Sandra van Keekies.
Jullie maken zelf een boltaartje en nemen die dan ook na afloop mee naar huis! Dit kan ook in het thema Frozen. Kosten €22,50 per kind
Tuttebellenfeestje:
De Tuttebellen zijn tweelingzussen met een passie voor het omtoveren van meiden tot wandelende lentetuintjes. Het invlechten van de haren, toevoegen van een zelfgemaakte haaraccessoires en het beschilderen van het gezicht, geeft het ware Tuttebel effect voor alle feestjes. Naast deze Tuttebellen make-over geven ze workshops voor de dametjes in het maken van haarspelden. Je gaat dan zelf aan de slag in het vormgeven en maken van een haarspeld, gemaakt van vilt, lint en knoopjes. Kosten zijn €18,50 per kind.

De feestjes zijn op woe of za van 14.00 tot 16.30. Minimaal 8 tot 12 kinderen. Taart, chipjes, snoep en drinken wordt geregeld!.. Ook leuk als je de kadootjes hier uitpakt?...

Dus wil jij een onvergetelijk feestje met veel glitter en glamour? Neem dan contact op met de Sprookjeskamer 040-8487906 of neem een kijkje op hun facebook pagina.

Tip: klik door voor nog veel meer partijtjes voor meiden vol glitter en glamour!

De Sprookjeskamer

Gestelsestraat 46
5615 LG Eindhoven
Openingstijden Op afspraak. Prijs € 22,50 per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom dichter bij de  dieren!

Kom dichter bij de dieren!

Kom je deze zomervakantie naar Dierenrijk? Ontdek de grote neushoorns, vrolijke kriebelvisjes, trotse tijgers, blije apen en pinguïns of slinger je weg door de speeltuin. Bekroond tot ANWB Leukste uitje van Noord-Brabant.

Ontmoet al jullie favoriete dieren