X-Cube kinderfeestTerug naar het overzicht

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
NIEUW bij GlowGolf Eindhoven de X-Cube.

Ben jij op zoek naar het volgende niveau in escape challenges? Dan is de X- Cube een must do voor jou. In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar. Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame, jullie worden zelf onderdeel van je eigen game-scenario. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.

WAT IS DE X-CUBE?
De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorm touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal. In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken. Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

Ze hebben een missie voor volwassenen en een missie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. De volwassen versie duurt 60 minuten en de kinderversie 30 minuten. Geef bij het reserveren je keuze aan of je de volwassen- of kinderversie wilt reserveren.

Klik op de roze button voor meer info en reservering.

Wil je alle tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je hier in!

Glowgolf

Vijfkamplaan 6c
5624 EB Eindhoven
Prijs Kinderversie €45,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente

Lente

Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn, het blijft langer licht, je hoort de vogeltjes fluiten... Wij kunnen niet wachten totdat de lente weer begint.

Ik krijg zin om eropuit te gaan. Jij ook?

Naar de tips