icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Educatieve dagkampen 7+Terug naar het overzicht

Dagkamp Eindhoven - Koken, Science en Robots bouwen
Op dagkamp bij Vinea (7-15 jaar) leer je elke dag iets nieuws waar jij je leven lang profijt van hebt. Je slaapt gewoon lekker thuis in je eigen bed, maar je bent wel een week lang op kamp bij jou in de buurt. Of je nou graag kookt of liever je eigen gebouwde robot programmeert, op dagkamp kan het allemaal! Er zijn kampen voor diverse leeftijdsgroepen.

Dagkamp Eindhoven - Koken, Science en Robots bouwen
Wil jij graag leren programmeren of koken? Of kan jij het al en wil je nog beter worden? Op het Nuenenscollege in Nuenen kun je een robots bouwen, aan de slag met je eigen Virtual Reality wereld, je kookkunsten uitbreiden of als een heuse professor aan de slag.

De programma's zijn aangepast op jouw leeftijd en de professionele instructeurs vinden voor jou een uitdaging om aan te gaan, zodat je ook met jouw ervaring nog genoeg nieuws leert en ontdekt.

Naast de workshops ga je buiten de tofste spellen en activiteiten doen met je nieuwe vrienden. Een supertof dagkamp gedurende 5 dagen en zonder overnachting.

Klik voor meer info over data en tijden én aanmelden via de roze button door naar de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke Kidsproof tips.

Vinea


Openingstijden Klik voor data en tijd op de roze website button. Prijs Klik voor kosten op de roze website button. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL