Blog Puur Zeewolde - Tips voor de herfstvakantie!

2 oktober 2019
Nog even en dan staat de herfstvakantie alweer voor de deur! Dat betekent een weekje vrij voor de kinderen! Opa en oma worden vaak opgetrommeld, of we nemen zelf een paar dagen vrij om op pad te gaan. Want de herfstvakantie is een mooie tijd om er lekker met z'n allen op uit te gaan.
Heb je zin om lekker naar buiten te gaan met de kinderen? Kleed je goed aan en ontdek het bos. Breng een bezoek aan de Konikpaarden in de Stille Kern, verzamel de mooi gekleurde herfstbladeren, zoek kastanjes en paddenstoelen of ga gewoon lekker spelen. Het bos is namelijk extra leuk in de herfst!

Maar is er nog veel meer leuks! Wij hebben alle toffe herfstvakantietips in en om Zeewolde voor je verzameld. Veel plezier in de vakantie!


Roofvogelshow – Pannenkoekenhuis & Speelpark Hans & Grietje
Zondag 20 oktober (15.00 tot 16.00 uur) – Gratis toegang / Alle leeftijden
De Valk Roofvogels verzorgt weer een spectaculaire roofvogelshow bij Hans & Grietje! Een interactieve & educatieve show, waarin je veel te weten komt over de verschillende roofvogels. Wil je blijven eten, reserveer dan wel op tijd een tafel!
Kaboutermiddag - Kabouterpad Speelbos De Zevensprong
Woensdag 23 oktober (13.00-16.00 uur) – 7,50 euro p.p. / 3 t/m 8 jaar
Kom met je kinderen naar het speelbos in Zeewolde! Luister naar de mooiste kabouterverhalen, wordt geschminkt als een echte kabouter en ga mee op stap met de kabouters om hun vriendjes te zoeken in het speelbos. Veel kabouterplezier!
Tip: wel vooraf even aanmelden om teleurstelling te voorkomen.
Halloweencircus Grimm & Gruwel - Pannenkoekenhuis & Speelpark Hans & Grietje
Zaterdag 26 oktober (12.00 tot 20.00 uur) – 5 euro p.p. / Alle leeftijden
Deze zaterdag strijkt het Halloweencircus Grimm & Gruwel weer neer bij Hans & Grietje! Groter en nóg mooier dan vorig jaar, zorgen zij ook deze keer weer voor een fantastische beleving.
TIP voor in oktober!
National Girl Power Event – Scoutinglandgoed Zeewolde
Zaterdag 12 oktober – Gratis toegankelijk / 9 tot en met 15 jaar
Heb je een dochter tussen de 9-15 jaar en hebben ze zin in een gaaf uitje? Laat ze dan met hun vriendinnen komen naar het National Girl PowerEvent op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een dag met toffe workshops, stoere outdoor activiteiten.
Tip: wel vooraf even aanmelden om teleurstelling te voorkomen.TIP: Neem ook eens een kijkje op onze er op uit pagina voor toffe uitjes het hele jaar door! En in onze uitagenda staan heel veel leuke last minute uitjes!