De zomerplannen van een superheld: ‘Dit wordt een superzomer!’

19 juli 2021
Net als vorig jaar blijf ik thuis tijdens de zomervakantie. Het is mij allemaal iets te veel gedoe met die steeds wisselende reisadviezen. Gelukkig valt er meer dan genoeg te doen in eigen land.

Door Super Summer Hero
Super Summer Hero in zijn Super Summer Outfit

Ter vergroting van de vakantievreugde heb ik de hele zomer volgepland met de leukste zomerdingen die ik mezelf kon voorstellen, die ook nog eens bereikbaar zijn met de bus! Een dagje naar het Zuiderzee speelbos en uitrazen bij Jumping Jack, een dagje naar het strand of een dagje naar kinderboerderij de Beestenbende. Ik wil vallende sterren tellen, een kampvuur maken, met een strootje in mijn mond op mijn rug naar de wolken koekeloeren.

Ik wil picknicken op Stadslandgoed de Kempaan, terrasjes pakken in het centrum, PIT Veiligheidsmuseum bezoeken. Ik wil stadswandelingen maken en door de bossen klimmen bij Fun Forest. Ik wil met een veerboot over de meren varen naar Pampus en met een kano over een riviertje. Daarnaast wil ik vrienden en familie bezoeken, want sommigen heb ik al veel te lang niet gezien.

Kortom: ik wil van de zomer genieten zoals ik nog nooit van een zomer heb genoten! We hebben tenslotte wat in te halen. 


Een onvergetelijke zomer met Keolis

Met behulp van Kidsproof.nl heb ik een Super Summer Bucketlist opgesteld. Met de Super Summer Deals van allGo reis ik voor een prikkie de hele zomer door! Lekker met de bus. Als dit geen Super Summer wordt, weet ik het ook niet meer.

Morgen ga ik samen met de dochter naar het dierenpark Almere Jungle. Ik ben van plan om deze hele zomer in mijn Super Summer Outfit rond te lopen. Daar zal ze in eerste instantie ongetwijfeld niet blij mee zijn. Na een klein uurtje zal ze het wel accepteren. Wanneer zij een stel stokstaartjes ziet, zal zij alles vergeten en vergeven. Een ijsje werkt meestal ook!

Weet jij al wat je gaat doen in de vakantie? Eén tip: waar je ook naartoe wilt, je komt er met de Super Summer Deals. Maak er een super zomer van!

TIP: Hier vind je nog 16 zomerse activiteiten die je deze vakantie in en rondom Flevoland kunt doen!

Naar de website