Kidsproof blogTerug

De Top 10 fijne speeltuintjes in en om Lelystad!

9 oktober
Wat is nou makkelijker dan eropuit met de kids naar de speeltuin? Lekker een frisse neus halen en natuurlijk spelen, rennen, klauteren, klimmen, spetteren en spannende avonturen beleven! Kidsproof heeft de fijnste speeltuintjes in en om Lelystad voor jou op een rijtje gezet:
Speeltuintjes in en om Lelystad
1. Lekker spelen in Lelystad doe je bij Speeltuin Schateiland in Waterwijk! Deze grote speeltuin is altijd open en draait op vrijwilligers. Dit maakt de speeltuin niet alleen heel leuk, maar ook reuze gezellig!

2. In het Voorsterbos is ook van alles te beleven voor kinderen. Er is een fijne speelweide waar je heerlijk kunt klimmen op boomstammen en hutten kunt bouwen. Voor dierenvriendjes goed nieuws, de hond mag ook mee!

3. Kinderboerderij Plexat in Dronten is meer dan lekker knuffelen met dieren. Verdwaal in het maïsdoolhof, volg een speurtocht, of speel een potje kindercricket. Super leuk voor de kids dus!

4. Het grote Kabouterbos is een super leuke plek om met kinderen naartoe te gaan! De grote paddenstoelen zijn niet te missen. Je mag erin spelen, met modder knoeien in het beekje of lekker rondrijden met de kruiwagens.

5. Ook bij Kinderboerderij Emmelerbos kun je gezellig komen spelen. Hier kan je lammetjes aaien afwisselen met heuze speelavonturen op de glijbaan en het klimrek!

6. Shoppen en spelen tegelijk? In Batavia Stad Fashion Outlet vind je een leuke speeltuin waar de kids zich kunnen uitleven op de glijbaan, klimrekken en de reuzenschommel!

7. Kom jij ook ravotten op het Meerpaalplein in Dronten? In 2017 is het nieuwe plein officieel geopend. Er is nu meer groen en natuurlijk leuke speeltoestellen!8. Ren over de touwbrug naar het eiland, klim en klauter over speeltuig of verstop je in de bamboe jungle! Bij Familiepark Netl geniet je met jong en oud van de natuur!

9. Aan de rand van het Woldbos is ook een prachtige natuurspeelplaats aangelegd: de Spettertuin! Laat je fantasie de vrije loop in deze avontuurlijke omgeving met stapstenen, boomstambruggetjes en een zandstrandje.

10. Meer speeltuintjes in de buurt op onze Themapagina Eropuit!

Veel speelplezier in Lelystad! En mail je ons jouw favoriete speeltuintjes?