Educatieve TV

15 maart 2020
Kinderen thuis, maar toch een educatieve invulling van de dag? Zapp heeft de komende dagen een speciale programmering met leuke programma's waar je ook nog iets van kunt leren!
Om ouders en docenten te ontzorgen en kinderen toch de mogelijkheid te geven iets te leren, biedt NPO Zapp een breed scala aan leerzame programma's! Nieuw is de liveshow Zapplive Extra, waarin je vragen kunt stellen en les krijgt van experts! 

Het live-programma is een alternatief lesrooster dat elke middag aanhaakt bij educatieve Zapp-programma's, zoals onderstaanden:

13.00 uur Studio Snugger

13.15 uur Zappsport

13.30 uur De Smerige Quiz

14.00 uur Willem Wever

14.25 uur Welkom bij de Romeinen

14.50 uur De dodelijkste 60

15.15 uur Freeks wilde wereld

Zapplive Extra wordt vanaf woensag 18 maart elke doordeweekse dag van 13:00 tot 15:30 uur uitgezonden op NPO Zapp en NPO Start. 

Om 15.30 uur zenden ze iedere dag een film uit met Zappbios. Op maandag 16 maart is dat Air Bud 1, op dinsdag 17 maart Air Bud 3 en Air Buddies op woensdag 18 maart.

Zoek je de programma's die ze dagelijks/wekelijks op school kijken? Goed om te weten dat er natuurlijk ook Schooltv is. Ik zag net dat er ook veel hele korte filmpjes op staan met mooie instructies en dat je kunt filteren op leeftijd!

Zie de website van schooltv voor meer informatie.

Benieuwd naar leuke dingen om te doen voor thuis? Lees snel onze blog met 50 tips!

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.

blogs-corona-banner Naar de website