De Nationale Klimbosdag

20 augustus 2023
Ben jij ook dol op klimmen, ziplinen en klauteren met je kids ver boven de grond? Kom dan op 13 september naar de eerste editie van de Nationale Klimbosdag! Een supergaaf gezinsuitje. Check snel alle locaties en klim met korting!
Op woensdag 13 september vindt de eerste Nationale Klimbosdag van Nederland plaats. Maar liefst 20 klimparken, verspreid over het hele land, doen mee! Het idee is simpel: De Nationale Klimbosdag is dé dag waarop extra aandacht wordt besteed aan de vele mooie klimbossen die Nederland rijk is. Tickets voor deze speciale dag kosten slechts 16,-Check hier snel de deelnemende parken en boek gelijk één van de gelimiteerde ticketsHeb jij nog nooit geklommen?
Wij van Kidsproof zijn fan: waan jezelf Tarzan of Jane tussen de bomen! Kies een parcours dat bij je past, van makkelijk (en dus vaak ook geschikt voor kleinere kinderen) tot mega uitdagend. Onderweg klim je langs leuke en uitdagende obstakels, zoals wiebelbruggen, stepstones in de lucht en objecten om doorheen te kruipen. En het allerleukste: je komt regelmatig ziplines tegen of soms zelfs een vrije val. Het is altijd veilig, want je bent tijdens het klimmen goed gezekerd.

Reserveer hier je ticket voor 13 september, we zijn benieuwd of je net zo'n fan wordt als wij!

Alle deelnemende KlimbossenReserveer hier snel je tickets

Nationale klimbosdag

Met je deelname aan de Nationale Klimbosdag steun je stichting Trees for all. Zij zetten zich in voor een bosrijkere wereld. Per verkocht ticket wordt €1 gedoneerd aan dit goede doel.

Reserveer snel je tickets, want vol = vol. Check de roze websitebutton!

Veel klimplezier!  Naar de website