Kidsproof blogTerug

VLOG: Kidsproofreporter Ayden test kinderfeestje bij Vapiano!

16 januari
Kidsproofreporter Ayden viert een kinderfeestje bij Vapiano in Almere en heeft voor je getest hoe leuk pizza bakken is! Kijk snel!
Kinderfeestje bij Vapiano in Almere Dit Italiaanse restaurant midden in de stad van Almere telt maar liefts drie verdiepingen. Je kunt hier genieten van versbereide Italiaanse gerechten als huisgemaakte pasta, steenovenpizza’s en salades. Speciaal voor de kinderen hebben ze vliegtuigjespasta en konijnenpizza!

Leuk detail is de open keuken! Hierdoor kunnen kinderen lekker gluren naar de koks die hun pizza's vers bereiden. Ze maken het precies zoals jouw kind dat het liefste heeft! Ook glutenvrije pasta's en pizza's staan op het menu.


Kinderfeestje

Kidsproofreporter Ayden bezocht Vapiano tijdens een kinderfeestje. Bekijk snel via onderstaande vlog wat zij ervan vonden!Samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt je klaargestoomd tot echte pizza bakkers. Jullie gaan beginnen met cake versieren, zingen, spelletjes doen en krijgen een rondleiding in het restaurant. Hierna gaan jullie aan de slag met het bakken van superlekkere pizza's! Zijn ze gelukt? Vast wel! Na afloop krijgen jullie een echt pizzabakkersdiploma.

Zelf je kinderfeestje vieren bij Vapiano? Check snel voor meer info!

Nog meer ideeën opdoen om eens ergens lekker te gaan eten? Je kunt meer tips lezen op onze uit eten pagina! En volg je ons al op facebook en instagram?