icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Herfstwandeling met warme choco!

9 november 2017
Het is herfst! Het leukste seizoen van het jaar voor een heerlijke (bos)wandeling! De prachtige oranje en rode bladeren liggen in bergen op de grond, super leuk om in te spelen! Loop één van de doe-paden, of verzamel mooie kastanjes voor jouw herfstknutsels. Na afloop smaakt een heerlijke kop warme chocolademerk met lekker veel slagroom extra lekker! Kidsproof heeft voor jou de leukste wandel-choco-combinaties in Flevoland op een rijtje gezet… Hmmm heerlijk toch!
Herfstwandeling
Hou je van avontuur en ben je niet bang om vies te worden? Dan ben je bij Stadslandgoed de Kemphaan in Almere aan het goede adres. Leef je uit in het Zuiderzee speelbos, of loop één van de leuke doe-paden uitgezet door de boswachter. Als het tijd is om op te warmen kun je terecht bij Bosrestaurant Buitengewoon Lekker of Kip&Ei restaurant Dubbel-Op!

Stadslandgoed de Kemphaan

Je kan ook heerlijk wandelen in Natuurpark Lelystad. Start bij het bezoekerscentrum voor informatie over alle rugzakroutes, speurtochten en kinderactiviteiten! Op een prachtige plek in het hart van het park ligt restaurant Hajé Natuurpark. Hier geniet je van het uitzicht terwijl de kids een welverdiende chocolademelk drinken!

Natuurpark Lelystad

Combineer ook eens de Hans&Grietje route in Zeewolde met een warme chocolademelk bezoekje aan Pannenkoekenhuis Hans&Grietje! Tijdens deze spannende speurtocht ontdek je het geheim achter de heksenoren, de veilige dierenpaadjes in het toverbos en het klimkruipklauterpad!

Hans en Grietje

In het Grote Kabouterbos in Dronten vind je alles voor een gezellige middag! Naast de gave kabouterspeeltuin start het kabouterpad. Onderweg kom je een heleboel kabouters tegen en leer je alles over deze kleine wezentjes. Na afloop kun je geheel in kaboutersfeer opwarmen voor de kabouteropenhaard!

Kabouterpas

Of ga samen met de Dierenvriendjes van Staatsbosbeheer op ontdekkingstocht door de Oostvaardersplassen in Lelystad. Na een actieve wandeling is het heerlijk toeven bij restaurant Buitengewoon Lekker. Smul van een warm drankje terwijl je uitkijkt over het hele gebied. Welke dieren spot jij?

Oostvaardersplassen

Veel plezier! En heb je zelf nog een leuke tip, stuur ze gerust door naar almere@kidsproof.nl. Worden we blij van!

Tip! Check ook onze Uitagenda voor leuke herfstwandelingen of paddenstoelen zoeken!