Sinterklaas Intochten 2023

13 oktober 2023
"Oh kom maar eens kijken", "Daar wordt aan de deur geklopt", "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht", je kan ze vast allemaal zo weer meezingen! Dat is maar goed ook, want het Sinterklaasfeest is weer in aantocht en daar horen al deze klassiekers bij natuurlijk.

Wij hebben weer geprobeerd zoveel mogelijk intochten voor je op een rijtje te zetten. Lees je snel verder? Dan weet je precies waar je moet zijn dit jaar in Flevoland!
Sintparade in Almere Centrum
Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas met de Sintparade aan in Almere Centrum! Startpunt is op Esplanade. Sinterklaas neemt de tijd om naar een ieder te kunnen zwaaien, uiteindelijk komt de stoet aan in de Stationsstraat waar de Sintparade eindigt. Kom gezellig langs!Sinterklaasintocht in Elburg
Op zaterdag 18 november wordt Sinterklaas verwelkomd in Elburg! Om 14.00 uur begint het programma in afwachting van de stoomboot met aan boord Sinterklaas. Rond 15.00 uur meert de stoomboot aan in de haven van Elburg. Voordat het zover is, beleven de kinderen een uitbundig sinterklaasfeest onder leiding van de Kidz-DJ.

Sint in Lelystad
Bataviahaven is op zaterdag 18 november het toneel van de intocht van Sinterklaas. Het feest begint om 10.00 uur aan de kade waar de sint wordt verwelkomd door de burgemeester. Onder vrolijke muzikale begeleiding zal hij langs de stoet van kinderen en ouders lopen!Intocht Biddinghuizen
Sinterklaas brengt dit jaar op 18 november een bezoek aan Biddinghuizen. De boot van de goedheiligman meert aan op de kade, waarna er een rondgang door het dorp wordt gemaakt. De Sinterklaasintocht wordt georganiseerd door Stichting De IJsvogel.

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 18 november 2023 en dat zal zijn in Nederland in Gorinchem!De volgende intochten zijn nog niet up-to-date. We zullen deze blog continu blijven updaten met actuele informatie over alle intochten. Kom dus regelmatig even langs om de updates te lezen!Sinterklaasintocht in Almere Buiten
De Sint komt dit jaar samen met zijn Pieten naar het Globeplein om er samen met de kinderen een mooi feest van te maken. Zorg je dat je erbij bent! Op zaterdag 19 november van 11.30 tot 14.30 uur.
Sinterklaasintocht op Urk
Op 19 november kun je de Sint verwelkomen op Urk!

Sint in Zeewolde
Sinterklaas en zijn Pieten komen dit jaar op 19 november aan in Zeewolde!

Sint Intocht Dronten
Voor nu is er alleen bekend dat Sinterklaas op 19 november naar Dronten komt.

Intocht Sint Swifterbant
Voor nu is er nog niks bekend.
We hebben trouwens ook een blog geschreven over de verschillende Sinterklaasactiviteiten die overal georganiseerd worden in Flevoland. En volg je ons al op facebook en instagram? Daar vind je de laatste updates van uitjes, foto's en soms ook wel eens een toffe winactie!

Fijne Sinterklaastijd namens het hele Kidsproof Flevoland-team!