Getest door onze Kidsproofreporters: het toffe speelterrein van Het Grote Kabouterbos in Dronten!

15 september 2020
Kidsproofreporter Floris ging samen met zijn vrienden op bezoek bij Het Grote Kabouterbos in Dronten. Zij hadden een hele leuke dag op het toffe speelterrein, het kabouterpad en daarna in het restaurant! Floris legde de ontdekkingstocht vast in een coole video. Bekijk welke gave activiteiten zij nog meer deden op deze avontuurlijke locatie!
Een dagje spelen in Het Grote Kabouterbos

Filmverslag van onze Kidsproofreporter

Wie kunnen de uitjes op onze website beter testen dan kinderen zelf? Kidsproofreporter Floris en zijn vrienden mochten een dagje naar Het Grote Kabouterbos in Dronten en filmden deze gezellige dag. Wat een avonturen hebben zij beleefd! Van lekker spelen in de paddenstoelen en springen op de trampolines, tot een ontdekkingstocht door de natuur over het kabouterpad.

Dat was nog niet alles, want de jonge avonturiers mochten zich ook verkleden als kabouter! Terwijl zij opdrachtjes maakten, leerden de kinderen ook van alles over de kabouters en de natuur. 
Alle ervaringen van Floris en zijn vrienden zijn vastgelegd, kijk jij mee? 

Tip: zet je geluid aan!


">In Het Grote Kabouterbos in Dronten vermaken kinderen zich altijd: in de zomer, de winter, met een kinderfeestje en in het restaurant. Zoals Floris al liet zien, kan hij zich in Dronten de hele dag vermaken met spelen en op ontdekking gaan in de natuur. 


Naar de website