Koningsdag met Wibra: Krijtje Koning

13 april 2022

Hiep, hiep hoera! Op 27 april is de koning jarig! En om Koningsdag kleurrijk te vieren, nodigt Wibra alle basisschoolkinderen van Nederland uit voor Krijtje Koning. Doe jij mee met dit kleurrijke spektakel?

 

Win leuke prijzen met Krijtje Koning van Wibra

Maak thuis een mooie stoepkrijt-tekening en maak kans op toffe prijzen!
Doe mee met Krijtje Koning! Wibra maakt van Koningsdag een kleurige dag en nodigt basisschoolkinderen uit om lekker naar buiten te gaan en hun creativiteit de vrije loop te laten.

Haal snel je gratis krijtjes! 
Met de Krijtje Koning waardebon, kun je gratis een pak krijtjes ophalen in één van de ruim 200 Wibra winkels. Ook een waardebon? Download hem hier! Van al die fleurige stoepkrijt-tekeningen worden straten een stuk vrolijker. Daar wordt natuurlijk iedereen blij van en buitenspelen wordt zo nóg leuker!Win leuke prijzen

Door een foto van je krijtkunstwerk te maken en die in de online Krijtje Koning galerie te plaatsen, maken kinderen en klassen kans op gave prijzen. Van een profi skateboard en coole draadloze speaker, tot een klassenuitje naar Avonturenpark Hellendoorn of een DJ die op school vette beats komt draaien. Wibra heeft een leuke en kundige jury samengesteld die alle stoepkrijtinzendingen bekijkt en de winnaars kiest. Op maandag 2 mei 2022 worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Goed om te weten, je kunt 1 pakje krijtjes ophalen per persoon. Doe snel mee met deze leuke actie, want op is op!
Alle informatie over de actie is hier te vinden
Psst - Nog meer leuk Wibra nieuws...
Wibra is 'in blijde verwachting' van Wieb, de nieuwe Mascotte van Wibra! Sinds donderdag 21 april is Wieb vanuit de dierentuin naar Wibra gekomen. Tijdelijk koop je voor slechts €4,99 (normaal €6,99) je eigen Wieb. En wie weet lig jij straks in bed met een schattige Wieb pyama of schitter je in de keuken met een Wieb-schort!

Benieuwd naar een Wibra bij jou in de buurt? Check het hier!


Naar de website