Pannenkoeken smullen in Flevoland

2 november 2017
Mmm, heb jij ook zo’n zin in een heerlijke warme pannenkoek? Lekker zoet met stroop of suiker, of juist hartig met kaas en spek? Gelukkig zijn er in Flevoland een heleboel leuke pannenkoekenrestaurants waar jij jouw buikje vol kan eten! Extra leuk: bij veel van de restaurants kan je ook gezellig spelen! Lees snel verder voor onze kidsprooftips!
Pannenkoekenrestaurant
Smullen & Spelen
Bij Smullen & Spelen, gelegen in Almere, kun je lekker eten combineren met klimmen en klauteren! Buiten ligt een avontuurlijke speeltuin met hutten, een klimrek en een peuterspeelplek. Slecht weer? Dan kunnen de kids terecht in de speelhoek met een mega LEGO-wand!

Hans & Grietje
Waan je in het sprookje van Hans & Grietje! Bij het gelijknamige pannenkoekenrestaurant in Zeewolde wordt uiteten gaan een ware belevenis. Behekste beweegbare tafels, een heksenhuisje vol behangen met snoep en een heksenorgel, super gaaf!

Het Grote Kabouterbos
In Dronten eet je pannenkoeken geheel in kabouterstijl bij Het Grote Kabouterbos! In de open keuken wordt jouw pannenkoek vers bereid, waarna je deze gezellig kan opeten bij de kabouteropenhaard. Ontdek jij ook de kabouterhelikopter en het kaboutertreintje?

pannenkoeken flevoland

HOLLAND Pannenkoeken
Je kunt in Dronten ook van een overheerlijke pannenkoek genieten in het eigentijdse pannenkoekenrestaurant HOLLAND. Smul geheel in Hollandse stijl omringd met Hollandse kleuren. Ook super leuk voor een kinderfeestje!

De Strooppot
Gelegen bij het Speel & Doepark De Voorst in Kraggenburg vind je Pannenkoekenhuis De Strooppot. Hier smul jij van één van de dertig verschillende pannenkoeken op het menu. Dat wordt vast moeilijk kiezen!

Dubbel-Op
Stadslandgoed De Kemphaan in Almere is een toplocatie voor een heerlijk dagje in de natuur. Maar daar krijg je natuurlijk berehonger van! Bij Kip&Ei restaurant Dubbel-Op kun je terecht voor een welverdiende pannenkoek na een dagje uit.

pannenkoekenrestaurants

Eet smakelijk! En heb je zelf ook nog een leuke Pannenkoeken-tip? Je mag ons altijd een mailtje sturen naar almere@kidsproof.nl!
Sta je liever zelf in de keuken? Klik hier voor leuke DIY-recepten!