Restaurants met een fijne indoor speelplek!

1 december 2017
Kaarsjes aan, lekker warm binnen en genieten van een heerlijke lunch of diner! Verwen het gezin in de koude wintermaanden met een etentje in één van de fijne kidsproof restaurants van Flevoland. De kids hoeven zich niet te vervelen tussen de gangen door, want de restaurants hieronder hebben allemaal een indoor speelplek. Handig met koud winterweer, super leuk voor de kids én ideaal voor papa’s en mama’s!
Restaurants met indoor speelplek
Theehuis Het Eksternest
Taartjes, luxe broodjes en heerlijke soepen.. bij Theehuis Het Eksternest in Almere smul je van eerlijke en lekkere producten. De kleintjes kunnen zich binnen vermaken in het speelhoekje, óf bij lekker weer gewoon buiten in de speeltuin!

NEXT restaurant
Vlakbij Bataviastad en Bataviawerf in Lelystad ligt Next restaurant. Deze oude bierbrouwerij is tegenwoordig omgetoverd tot een kindvriendelijk restaurant met een speelruimte van maar liefst 40 m2. Je daar vervelen wordt dus wel heel moeilijk!

Tasty Wok
Ook Tasty Wok is bij uitstek geschikt voor kinderen. Het restaurant gelegen in Lelystad heeft een gave Kidscorner met speelelementen voor onbeperkt plezier. Honger gekregen van al het spelen? Smul dan aan tafel van één van de kindermenu’s!

Tang Dynastie
Voor Japans of Aziatisch eten kan je terecht bij Tang Dynastie in Almere. Geniet van een meergangen menu, of gewoon lekker van het all-you-can-eat concept. De kids kunnen zich tussen de gangen door uitleven in de speelkooi of op de playstation!

De Eetalage
Een huiselijk gevoel buitenshuis. In de knusse woonkamer van De Eetalage in Lelystad kan je kiezen uit een kaart vol heerlijke biologische producten. En zoals het hoort in elke woonkamer is er volop vermaak voor kinderen in de fijne speelhoek!

Next en De Eetalage

Tante Truus
Tante Truus is een bijzondere lunchroom in Almere! Bijzonder omdat er mensen met een verstandelijke handicap werken én omdat ze er bijzonder kindvriendelijk zijn. Kinderen hebben er keuze uit een verrukkelijk kindermenu, er zijn kleurspullen voor iedereen en er is een speelhoek voor grotere kindjes.

Restaurant breed
In Almere is ook Restaurant Breed te vinden, waar je met het all-you-can-eat concept kan genieten van gerechten uit de hele wereld. Daar zit altijd wel iets lekkers tussen! Buikje vol? Dan kunnen de kleintjes lekker spelen in de speelruimte!

Tante Truus en Restaurant Breed

Pannenkoeken eten
Gaan jullie liever pannenkoeken eten? In de blog Pannenkoeken smullen in Flevoland vind je de gezelligste pannenkoekenrestaurants van Flevoland. Super leuk en lekker, want ook bij al deze restaurants is iets leuks te doen voor kids!

Eet smakelijk! Heb je zelf nog leuke tips? Stuur ze gerust door naar almere@kidsproof.nl, daar worden we heel blij van!

Krijg je niet genoeg van al die leuke restaurantjes? Klik dan eens op de knop Uiteten voor al onze tips in Almere!