Sinterklaasactiviteiten 2022

4 oktober 2022
Jippie het leukste feest van het jaar is er weer. Welke activiteiten ga jij dit jaar ondernemen en aan meedoen? Er is echt weer volop keuze om je helemaal onder te dompelen in het sintgevoel.
Sinterklaas activiteiten 2021 in Flevoland
Komende periode zullen we dit blog continu blijven updaten met toffe en leuke Sinterklaasactiviteiten. Kom dus regelmatig even langs om deze updates te lezen!

Het Sinterklaasjournaal
Volg alle avonturen die Sinterklaas en de pieten dit jaar beleven op tv! Het Sinterklaasjournaal start op 7 november op NPO 3. 



Sintparade Almere
Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas met de Sintparade aan in Almere Centrum! Kom je ook gezellig langs?

Pietentraining
Op 30 november kan je bij Outdoorpark SEC Almere een speciale Pietentraining volgen, met een echt Pietendiploma! Een superleuk uitje met Sinterklaas-thema. Klauter, klim en bezorg de pakjes!



Groot Sinterklaasfeest
Kom naar het Groot Almeers Sinterklaasfeest en zing gezellig mee met alle bekende liedjes op zondag 27 november! Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar het Kunstlinie tijdens het Groot Almeers Sinterklaasfeest! Maar zal het wel goed gaan dit jaar? Is alles wel op tijd klaar? Met een spannend verhaal, veel meezingliedjes en natuurlijk een heleboel pepernoten maakt Theaterschool Almere er weer één groot feest van. Hier moet je bij zijn! Vergeet je mooiste paar schoenen niet mee te nemen als je komt, want je mag je schoen zetten in de foyer van de Grote zaal!


 
Pepernotenspel
Ken jij dit toffe spel al? Superleuk om met elkaar te spelen op Sinterklaasavond. Een leuke afleiding bijvoorbeeld voor het lange wachten!



De Pepernotenfabriek
In deze heerlijke tijd is het ook noodzaak om lekker te smikkelen en smullen van de heerlijkste pepernoten, ja toch?! Hebben wij dan toch even geluk dat er in Bataviastad een Van Delft Pepernotenfabriek te vinden is!



Spullen en spelen
Op zaterdag 19 & zondag 20 november en op zaterdag 26 & zondag 27 november komt Sinterklaas naar Smullen & Spelen. Op deze dagen is er een speciaal arrangement voor de kinderen. Komen jullie deze dag ook beleven? Dit feest mag je zeker niet missen!



De magische pieten dagen bij Hans en Grietje
Kom ook naar de magische pietendagen bij Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark. Voltooi alle pieten opdrachten en haal jouw Pietendiploma op bij de Hoofdpiet! Een super leuke ervaring voor kids. 

Data:
Zaterdag 12 en zondag 13 November
Zaterdag 19 en zondag 20 November
Zaterdag 26 en zondag 27 November



Het Grote Sinterklaas Spektakel 
Het Grote Sinterklaas Spektakel is een coole interactieve Sinterklaasshow waarbij ook de hulp van de kinderen en hun ouders wordt gevraagd. Een avontuurlijke theatershow met spetterende optredens, vrolijke muziek, energie en natuurlijk één groot spektakel boordevol bekende Sinterklaashits om keihard mee te zingen en dansen. Je kunt niet stil blijven zitten!

Op 27 november bij De Meerpaal in Dronten!



Natuurlijk hebben we ook nog heel veel leuke Sinterklaas DIY op de site staan! Check ook alle Sinterklaasintochten!

TIP: Vergeet ons niet te volgen op facebook en insta en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze laaste nieuwtjes, de leukste uitjes en toffe winacties!  Naar de website