Suppen in Flevoland

26 juli 2021
Suppen: wij zijn helemaal fan van deze leuke, nieuwe watersport! Sinds een paar jaar komt deze activiteit waar je een speciaal surfbord en een paddel voor nodig hebt, helemaal op. In Flevoland zijn steeds meer plekjes te vinden waar je een sup kunt huren en het water ontdekt vanaf het sup-board! Bekijk waar de kids deze zomer kunnen (leren) suppen!
Suppen bij De Kapitein Almere

De Kapitein Almere 

Lijkt het je leuk om het suppen onder de knie te krijgen? De Kapitein Almere biedt sup-clinics aan, waarbij je in een groep op de sup stapt en in een serie van drie weken deze watersport, maar ook de mooie wateromgeving van Almere leert kennen. Lust jij na deze work-out op het water wel een hapje of drankje? Geniet naderhand bij restaurant De Kapitein op de Noorderplassen-West aan het water!

Surfschool Paradiso

Ook in Lelystad kun je heerlijk suppen! Bij Surfschool Paradiso kun je terecht voor suples onder begeleiding, maar ook het verhuur van materialen en speciale arrangementen! Wanneer ben jij op een sup-board te vinden?



Cable View 

Almere is met haar grachten, kanalen, meren en waterrijke natuurgebieden een mooie stad om tijdens het suppen te ontdekken! Bij Cable View huur je gezellig met het hele gezin een sup-board en kun je meteen het mooie Floriadeterrein ontdekken!

Surfschool Zeewolde

Suppen over het Wolderwijd? Dat kan als je een sup-board huurt bij Surfschool Zeewolde! De basis van Stand Up Paddle heb je al een paar minuten onder de knie. Naast suppen, kun je bij deze locatie ook heel goed leren surfen!

Sail Today 

Bij Sail Today in Almere Poort ben je van harte welkom voor allerlei coole watersporten. Naast zeilen, windsurfen en kiten, kun je hier ook Stand Up Paddlen, wat hetzelfde als suppen betekent! Sail Today is ook een hele leuke plek voor een actief kinderfeestje!



Haddock Watersport

Ook bij Haddock Watersport ontdek je Almere vanaf een sup-plank! Sinds een paar jaar kun je een plank huren per uur, een halve dag of een hele dag! Gebruik heel wat spieren in je lichaam terwijl je met de sup van Haddock Watersport op avontuur gaat. Naar de website