Op zomerkamp: 5x leuke kampjes in de regio!

16 april 2021
Kun jij ook niet wachten tot de zomervakantie? Hopelijk kunnen er dan weer meer leuke uitjes open, maar ook toffe vakantieplekken! In deze blog vind je te gekke vakantiekampen, met allerlei verschillende thema's. Voor ieder wat wils!
Zomerkampjes in Flevoland

Summer Camp Almere 
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Almere van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Meld je aan voor het Summer Camp!
Supercool teen camp
Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. Klik hier voor meer informatie over Engels leren op kamp!
Zomerkamp vol avontuur
Deze zomer beleef je een actief zomerkamp bij Outdoorpark SEC Almere! Wat dacht je van vlotvaren, boogschieten en survival? Twee dagen inclusief overnachting vol uitdaging, avontuur en gezelligheid! Boek hier jouw zomerkamp!
Outdoor Vakantieweek
Vijf dagen lang gezelligheid, avontuur en uitdagingen in de buitenlucht: je beleeft het tijdens de Vakantieweek van Outdoorpark SEC Almere. Klimmen en klauteren, teambuilding, bushcraften en kanovaren: wat een feest! Bekijk hier het hele programma van de vakantieweek.
Summer Camp Jumping Jack
Een hele week jumpen in de zomervakantie? Dat kan tijdens de Summercampweek van Jumping Jack Almere! Leer toffe tricks van professionals, ga lekker freerunnen en doe mee aan sportclinics! Lees alles over het Summer Camp!
Op Kamp-Pagina vol inspiratie
Lekker voetballen, of een theaterfan? Paardenliefhebber of juist de natuur ontdekken? Regelmatig komen er op onze Op Kamp-Pagina nog veel meer kampjes in de regio bij! Mis jij een kamp? Laat het ons weten!TIP: Wil jij altijd op de hoogte zijn van de leukste tips voor kinderen? Schrijf je in voor de Kidsproof Flevoland nieuwsbrief!

Naar de website