Muziek op schootTerug naar het overzicht

Bij Elfje Twaalfje is er muziekles voor kinderen van 1-4 jaar, samen met mama, papa, opa of oma!
Muziek is voor een baby, dreumes of peuter heel belangrijk. De eerste muzikale ervaring stimuleert o.a. het spraakvermogen, de taalontwikkeling en motoriek en geeft uw kind een veilig gevoel. In de cursus Muziek op Schoot zingen we oude en nieuwe liedjes en doen we allerlei muzikale spelletjes. Ook spelen we op eenvoudige instrumentjes en bewegen we op de muziek.
 
Drie leeftijdsgroepen
Muziek op Schoot wordt aangeboden in drie leeftijdsgroepen. De groepen worden verdeeld in kinderen van 1 tot 2 jaar, van 2 tot 3 jaar en van 3 tot 4 jaar. Op deze manier kan er rekening gehouden worden met de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen op muzikaal maar ook op motorisch, sociaal, emotioneel, zintuiglijk en intellectueel gebied.

De lessen
In de lessen worden liedjes gezongen, bewegingsspelletjes gedaan, gedanst op vrolijke muziek en gespeeld op eenvoudige muziekinstrumenten. Dit alles wordt afgestemd op het niveau van de kinderen. Het liedjesrepertoire wordt uitgebreid, je doet nieuwe ideeën op voor muzikale spelletjes en de kinderen krijgen de kans om samen in een groep te zingen en spelen. Iedere les worden de nieuwe liedjesteksten uitgedeeld, zodat je ze thuis ook met je kind kunt zingen.

Voor meer informatie en al je vragen verwijzen we je graag naar de website van Elfje Twaalfje. Klik gewoon even op de roze websitebutton.

Voor nog meer inspiratie wat je met kinderen kunt doen in Almere moet je beslist even op onze kidsproofsite kijken!

Elfje Twaalfje


Almere
Openingstijden In de week van 25 september 2017 zullen bij Elfje Twaalfje de najaarscursussen gaan starten. Kijk voor de precieze data op de website van Elfje Twaalfje. Prijs Check de website van Elfje Twaalfje via de websitebutton voor alle tarieven Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!