Family Fit ProgrammaTerug naar het overzicht

Voetballen bij Football Talent voor de kleintjes en de ouders tegelijkertijd cardio training!
Little Kicker Voetbal (3-6 jaar) & Grit Cardio Traininin

Heb jij ook nooit tijd om te sporten omdat je geen oppas hebt?

Hoe gaaf is het om samen met je kind(eren) op hetzelfde veld te sporten. Football Talent en sportschool De Mix hebben een uniek concept ontwikkeld waar papa of mama samen kunnen sporten.

Jouw zoon of dochter op de ene helft van het veld werkend aan zijn of haar voetbalskills en jij bent lekker aan het sporten op de andere helft van het veld, dat is vanaf nu mogelijk.

Wil je alleen genieten van de voetbaltraining van je zoon of dochter dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kunt dan om de boarding heen genieten van je kind.

Hoe ziet het Little Kicker Programma eruit?
Kinderen vanaf 3 jaar kunnen kennis maken met de sport voetbal. Zij leren kennis maken met de regels van het voetbalspel en gaan spelenderwijs  kinderen de skills leren die horen bij het voetbalspel. Denk hierbij aan het dribbelen (baas worden over de bal), pasen, schieten, aannemen en passeren. Dit allemaal gebeurd binnen de vernieuwde voetbalboarding.

Hoe ziet de Grit Cardio Training eruit?
GRIT CARDIO is een kortdurende High Intensity Interval Training waarmee je in korte tijd jouw snelheid verhoogt, je conditie verbetert en veel calorieën verbrandt. De training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time jouw atletische capaciteit te vergroten. Bij GRIT CARDIO wordt gebruik gemaakt van muziek, maar gewerkt in tijdsblokken zodat iedereen zijn/haar maximaal aantal herhalingen in eigen tempo kan bereiken. Tijdens deze zeer intensieve maar goed te volgen les maak je geen gebruik van materialen. Alle oefeningen voer je uit met eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn simpel maar intensief.

Locatie: Sporting Almere
Waar: Sportpark Fanny Blakers Koen, Competitieweg 22, 1318 EA, Almere
Duur: 8 weken
Gebruik van de kleedkamers
Na afloop is er in de kantine gelegenheid voor een hapje en een drankje

Voor meer informatie of om jullie direct samen aan te melden klik je op de roze websitebutton!

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsrproof kinderfeestjespagina!

Football Talent

P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
Openingstijden Trainingsdagen: woensdagochtend 9.30 – 10.30 3 jarige / woensdag 15.00 – 16.00 uur 4 t/m 6 jarige. Prijs Prijs: Little Kickers voetbal icm Grit training voor papa of mama Euro 149,00 voor 10 weken.
Prijs: Little Kicker voetbal Euro 75,00 voor 10 weken
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!