icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Rijvereniging en RijclubTerug naar het overzicht

Kom rijden bij Ruitervereniging en Ponyclub Lelyruiters en doe mee met wedstrijd of concours!
RV & PC Lelyruiters is in 2002 opgericht. De vereniging heeft als doel iedereen op een verantwoorde manier te leren paardrijden, met de nadruk op plezier en prestatie. Door de inzet van veel enthousiaste leden zijn de Lelyruiters uitgegroeid tot een bruisende vereniging. Zowel jong als oud kan op zijn of haar manier de paardensport bedrijven.

Bij de vereniging wordt er niet alleen individueel maar ook in teamverband gereden. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 100 rijdende leden en een aantal donateurs.

De doelstelling van de vereniging is om jeugd (8 t/m 18 jaar) en volwassenen met hun pony of paard een zo hoog mogelijk niveau te laten behalen in de sport. De leden kunnen daarom kiezen voor 1x in de week instructie. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs en daarvoor worden de rijhallen van Manege Lelystad afgehuurd.

Er zijn al meerdere leden geweest die zowel voor het springen als de dressuur aan grote kampioenschappen (Gelderse en Nederlandse) hebben deelgenomen.

In het indoorseizoen organiseren de Lelyruiters 4 indoor-dressuurwedstrijden op Manege Lelystad voor pony’s en voor paardencombinaties. En in de zomermaanden worden er traditiegetrouw op het terrein van Manege Lelystad twee outdoorconcoursen georganiseerd.

Klik op de websitebutton voor nog meer informatie! Meteen een bericht sturen kan natuurlijk ook!

Meer rijverenigingen en paardrijlessen vind je natuurlijk in ons overzicht! 

RV & PC Lelyruiters

Hoefslag 1
8219 PV Lelystad
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Jippie het is zomervakantie!!

Kidsproof heeft de leukste tips voor je verzameld in de uitagenda. Neem er eens een kijkje door op de roze button te klikken.

Toffe zomervakantie uitjes!