icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Telekids MusicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jaar. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Almere!

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.
 
Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.
 
De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Voor de leerlingen vanaf 12 jaar is er grote broer 'De Nederlandse Musicalschool’.
 
Musicalles tijdens coronaperiode
De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. En wat hebben we daar ongelofelijk veel zin in!
 
Meld je aan voor het nieuwe seizoen
De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Almere is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton.

TIP: is jouw kind bijna jarig? Bekijk hier ook 15 kinderfeestjes in en rondom Almere!

Telekids Musicalschool Almere


Almere
Openingstijden Bekijk de website voor de actuele tijden en groepen, passend bij de leeftijd van je kind Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Nieuw! Jacks Magic Forest!

Nieuw! Jacks Magic Forest!

Trek je neon-outfit aan en glow er op los tijdens een potje glow in the dark golf bij Jumping Jack!

Combineer dit met een uurtje jumpen en je hebt weer een toffe dag uit met het gezin.

Reserveer nu een plekje!